Klanten vertellen

Wij vinden het altijd leuk om reacties te ontvangen van onze klanten. Bent u tevreden en wilt u dat laten weten?

Beoordelingen

Dick en Trudie van Ginkel uit Lunteren op 01-07-2018

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

Wat een eerlijk en super hartelijk bedrijf! Als Lunteraan voor het eerst een auto hier gekocht! Maar nog nooit zo bijzonder goed, hartelijk en eerlijk geholpenšŸ‘ Een aanrader, Dick jij doet het goed en je zoon Bart kunnen jullie trots op zijn! Tot ziens!!! Dick en Trudie van Ginkel

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemiddeld
9
Service
8
Deskundigheid
10
Prijs/Kwaliteit
8

Ilona en Martijn Rijk Chopinstraat 103 uit Capelle aan den IJssel op 16-06-2018

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

Mijn man en ik waren op zoek naar een gebruikte auto. De organisatie komt betrouwbaar over. Dick en Bart hebben goede kennis van de auto en zijn bereid vragen te beantwoorden. We zijn netjes geholpen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemiddeld
9
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/Kwaliteit
8

Robert op 30-05-2018

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

Een betrouwbaar bedrijf. Erg vriendelijke verkopers. We zijn zeer tervreden met onze nieuwe auto.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemiddeld
8
Service
9
Deskundigheid
8
Prijs/Kwaliteit
8

Bas Post uit Hoogeveen op 07-05-2018

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

Mijn droomauto (Mercedes CLA 220CDI bomvol opties) gekocht bij autobedrijf Koudijs. Nu genieten van deze mooie auto!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/Kwaliteit
10

Marcel van \'t Hof uit Utrecht op 05-05-2018

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto

Betrouwbaar bedrijf, nieuwe aankoop en inruil goed bevallen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemiddeld
9
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/Kwaliteit
8

Kim Satink uit Arnhem op 02-05-2018

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

Onlangs een Ford C Max gekocht bij Koudijs. Ons eerste bezoek aan dit bedrijf en direct zeer hartelijk ontvangen. We zijn heel tevreden met de goede service, met het vriendelijke en meedenkende personeel. Top familiebedrijf waar wat ons betreft service, kwaliteit en persoonlijke begeleiding hoog in het vaandel staan.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/Kwaliteit
9

Harold van Zessen uit Houten op 27-04-2018

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Positieve ervaring met Koudijs. Onderhoud en APK worden netjes uitgevoerd. Uurloon is laag vergeleken met andere bedrijven. Zeer vriendelijk en deskundig personeel.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/Kwaliteit
10

Mike Splithof uit Silvolde op 03-03-2018

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

Wij zijn heel erg tevreden over onze aankoop. Deze garage heeft kwaliteit erg hoog in het vaandel staan.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemiddeld
9
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/Kwaliteit
10

dennis samar uit rijssen op 02-03-2018

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

we zijn goed geholpen en ze willen dat de klant te vrede weg gaat met een auto. we hebben echt een goed gevoel van het bedrijf en daarom hebben we bij hun een auto gekocht.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/Kwaliteit
10

R WILLEMS uit W op 26-01-2018

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

Ik vind dat ik goed geholpen ben en dat de service uitstekend was en dat alles correct is afgehandeld. De auto is zeer netjes en goed afgeleverd.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/Kwaliteit
10

chauffeur PostNL n v t uit Ede op 19-01-2018

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel

Tijdens de zware storm reed ik in het bos de bedrading onder de bestelauto los. Gelukkig was ik dicht in de buurt bij Bovag garage Koudijs. Na een vriendelijk ontvangst en een kopje koffie kon ik al snel door vakkundige hulp mijn route vervolgen. Bovendien, en dat is in deze tijd niet vanzelfsprekend , was de reparatie gratis. Super bedankt heren.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/Kwaliteit
0

Jimmy Q.S uit Rijswijk op 24-11-2017

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

Net mijn auto ingeruild voor een nette Renault Clio, het bedrijf Koudijs voelde voor mij gelijk goed aan. net bedrijf goede verzorgde auto's en de service was top. Of hier ik hier terug zou komen voor mijn volgende auto? ja zeker.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemiddeld
9
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/Kwaliteit
9

Johan Krabbendam uit Elburg op 21-11-2017

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

We hebben hier onze auto gekocht en in onderhoud gehad. Erg tevreden. Waar we bij de aanschaf voor 'vielen', was de zeer nette uitstraling van de auto. Ook bij het onderhoud geldt dat de auto weer keurig afgeleverd wordt. Op de details wordt gelet en er werd ook uitgelegd waarom dingen vervangen zijn. Andere kenmerken: Meedenkend, ze nemen de tijd voor je en behulpzaam. I.v.m. Onze verhuizing naar een andere regio hebben we de overstap gemaakt naar een ander autobedrijf. Autobedrijf Koudijs: Bedankt de goede zorgen!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemiddeld
9
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/Kwaliteit
9

anoniem op 07-10-2017

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto

Erg betrouwbaar, vriendelijk en enthousiast. Erg leuk om hier mijn auto te kopen!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/Kwaliteit
10

anoniem op 15-09-2017

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel

Ik heb na een onduidelijke "afwijking" aan de door mij aangeschafte Audi A4 mijn auto teruggebracht met deze melding. Het probleem (dat al niet gemakkelijk bleek op te sporen) is uitstekend, vakkundig, en zonder af te doen aan kwaliteit opgelost.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/Kwaliteit
10

Marco de Vries uit Ede op 14-09-2017

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

Zeer prettig in de omgang, alles ziet er netjes en keurig uit. Ik ga hier zeker mijn auto laten onderhouden. Een ongedwongen aankoop van een andere auto.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemiddeld
9
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/Kwaliteit
9

ANDY PELGRIM uit AMERSFOORT op 05-07-2017

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

DE AUTO WAS VERKEERD GEPRIJS OP INTER NET MAAR DAT IS HEEL NETJES OP GELOST DOOR DE FRIMA KOUDIJS

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Gemiddeld
10
Service
9
Deskundigheid
10
Prijs/Kwaliteit
10

JJH Westhof uit Nijmegen op 03-07-2017

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

Ik ben zeer tevreden over Autobedrijf Koudijs. We zijn zeer prettig en vakkundig geholpen bij de aanschaf van een andere auto. Duidelijke afspraken en geen verrassingen. De prijs/kwaliteitsverhouding is top!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/Kwaliteit
10

anoniem op 01-07-2017

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto

nieuwe astra gekocht. heel vriendelijk geholpen door het personeel zeer te vrede over het bedrijf!!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/Kwaliteit
10

Poort uit Bussum op 20-04-2017

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

Ik ben bij Autobedrijf Koudijs uitgekomen voor de aanschaf van mijn Audi S5. Het is een familiebedrijf en dat merk je aan de manier waarop je als klant wordt behandeld, erg prettig. Enige punt van "kritiek" is dat een defect wat bij het ophalen van de auto werd geconstateerd pas ruime tijd later is verholpen. Wel kreeg ik kosteloos een andere auto tot mijn beschikking.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemiddeld
8
Service
8
Deskundigheid
8
Prijs/Kwaliteit
9

Werner Weehuizen uit Utrecht op 22-03-2017

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

Top bedrijf, goede service, netjes en professioneel.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemiddeld
9
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/Kwaliteit
9

Henry Ramon uit Harderwijk op 17-02-2017

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

Wij kochten een zeer nette gebruikte opel Astra bij autobedrijf Koudijs.De auto was keurig nagekeken en gereinigd en de verkoop ging zeer correct en vriendelijk door zowel dhr Koudijs als Koudijs junior.Niet alleen de verkoop liep prettig maar ook de na service liep boven verwachting.De garage is uitgerust met vakkundige monteurs en niets is te veel.Echt een vakgarage die aan te bevelen is voor het kopen van een auto maar zeker ook voor de nodige onderhoudsbeurten.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/Kwaliteit
10

Jan Greidanus uit Sneek op 18-11-2016

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

Een geweldige ervaring met deze garage, we hebben een Astra van 2013 gekocht, de auto is spic en span afgeleverd zowel de buiten als de binnenkant, zeer klantvriendelijk, prettig geholpen door Dick, na drie jaar ga ik weer naar garage koudijs voor een jong gebruikte auto, m.a.w. een super garage.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/Kwaliteit
10

Anoniem op 30-08-2016

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Wij hebben twee auto's hier gekocht en in onderhoud en wij zijn zeer tevreden! Het zijn goede, fijne en mooie verzorgde auto's. De garage en apparatuur waarmee gewerkt wordt is tip top in orde en de auto's die in de showroom staan zien er altijd netjes en schoon uit. Ze zijn altijd bereikbaar en staan gelijk voor je klaar. Zeer klantvriendelijk! Er staat altijd een gratis leenauto klaar. En bij de bandenwissel wordt je auto netjes schoon afgeleverd en de bandenopslag is gratis. Kortom: er is geen beter autobedrijf aan te raden dan Autobedrijf Koudijs uit Lunteren!!!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/Kwaliteit
10

Otto uit Bilthoven op 09-07-2016

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

Koudijs is een goed en deskundig bedrijf waar we heel prettig zijn geholpen. En we rijden weer in een prima 'nieuwe' auto!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/Kwaliteit
10