Klanten vertellen

Wij vinden het altijd leuk om reacties te ontvangen van onze klanten. Bent u tevreden en wilt u dat laten weten?

Beoordelingen

Ron uit Zwolle op 10-08-2019

Fijn bedrijf met vriendelijke mensen.

Zeer goed geholpen door Bart en Dick , eigenaar en zoon van dit bedrijf. Goeie deal gesloten voor een hele mooie auto . Ik kom zeker in de toekomst terug. Heel erg bedankt. Gr, Ron van Marle

Gemiddeld
10

Sander Houtveen uit Hoogland op 26-06-2019

Goede service, perfect geholpen met de zoektocht naar een nieuwe tweedehands auto! Zeker een aanrader.

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/Kwaliteit
9

Richard Roordink uit Wezep op 22-06-2019

Super aardige mensen en deskundig geholpen en tevens voorzien van een mooie auto. Aanrader! Oh ja...lekkere koffie!!

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/Kwaliteit
9

Ernst Henschen uit Amersfoort op 15-06-2019

Afgelopen woensdag is onze Mazda cx5 afgeleverd. De aflevering is zoals afgesproken, perfect. We zijn heel blij met hoe alles gegaan is.

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/Kwaliteit
10

Richard Peters uit Barneveld op 27-05-2019

Op 25 Mei 2019 heb ik als eerste telefonisch contact gelegd met Autobedrijf Koudijs. Ik had Dhr. Koudijs zelf aan de telefoon. Prettig gesprek met de beste man gehad en de zelfde dag kon ik al langs komen voor de Audi A3. Op locatie in het mooie Lunteren heeft Dhr. Koudijs mijn vragen prima kunnen beantwoorden en het viel op dat het niet alleen gaat om een verkoop maar, om de mens daar om heen. Dhr. Koudijs heeft alles in gang gezet zodat wij de Audi A3 dezelfde dag al mee konden nemen naar huis. Fantastisch!!! Wat een mooie ervaring met deze man welke hart en ziel legt in zijn familiebedrijf. Vriendelijk bedankt Dhr Koudijs voor de goede zorgen van onze mooie Audi A3. Ik kom graag volgend jaar weer langs voor de APK keuring. Met vriendelijke groeten, Richard Peters uut Barneveld

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/Kwaliteit
10

Karst van Lunteren uit Zeist op 25-05-2019

Deskundig en prettig advies. Voelde voor ons heel betrouwbaar. Er is alle tijd genomen om vragen te beantwoorden. Wij raden dit bedrijf dan ook van harte aan. dank autobedrijf Koudijs.

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Gemiddeld
10
Service
9
Deskundigheid
10
Prijs/Kwaliteit
10

Frank Adema uit Zeist op 19-04-2019

Zeer deskundig en klantgericht. Daarnaast ook open, transparant, betrouwbaar en meedenkend. Zeer plezierig om hier een nieuwe auto te kopen Aanbevolen!!

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemiddeld
9
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/Kwaliteit
9

Jaap op 11-03-2019

Bij dit bedrijf neemt men ruimschoots de tijd om de klant te informeren over de auto waarin u interesse toont. De ontvangst is vriendelijk en de gemaakte afspraken worden nagekomen.

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemiddeld
9
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/Kwaliteit
9

RJ uit Ede op 02-02-2019

Geweldige service, vriendelijk, open en transparant. Hiernaast hart voor de auto, maar ook zeker voor de mens! Absoluut aan te bevelen!

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/Kwaliteit
10

Hans van Delft uit Volendam op 06-01-2019

Een auto kopen is emotie en wanneer vriendelijkheid , menselijkheid en vakkennis er standaard bijgeleverd worden gaat emotie over in een top gevoel !! Zeer tevreden een prachtige GTC opel gekocht waarbij van beide kanten water bij de wijn gedaan werd om het met de inruil eens te worden. Bedankt Bart voor het volgens afspraak perfect afleveren van de auto, je vader kan trots op je zijn! Kom zeker nog eens langs voor een andere auto.

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemiddeld
9
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/Kwaliteit
8

Naomi Hamming uit Amersfoort op 05-11-2018

Zeer profecioneel bedrijf. Erg betrokken naar klanten, en zeer vriendelijk !! Mijn aller eerste auto daar gekocht en nog altijd tevreden. Voor de kleine dingen mag je al langskomen, en hebben altijd enorm snel tijd voor je.

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemiddeld
9
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/Kwaliteit
9

Erik Rozing uit Broek op Langedijk op 15-09-2018

Superfijn autobedrijf zoals je ze niet vaak meer ziet. Deskundig en goed geholpen, topzaak.

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/Kwaliteit
10

Trudy Mak uit Zwaag op 24-08-2018

We gingen voor onze droomauto. Van te voren gebeld en een goed gesprek gehad. Zo werden we ook ontvangen door de eigenaar. Heel transparant en eerlijk. Uiteindelijk op een goede manier tot elkaar gekomen en we hebben de auto gekocht en vandaar opgehaald. Er werd heel veel aandacht aan het moment van ophalen van de auto. Heel prettige ervaring!!!!!!

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemiddeld
9
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/Kwaliteit
10

Dick en Trudie van Ginkel uit Lunteren op 01-07-2018

Wat een eerlijk en super hartelijk bedrijf! Als Lunteraan voor het eerst een auto hier gekocht! Maar nog nooit zo bijzonder goed, hartelijk en eerlijk geholpenšŸ‘ Een aanrader, Dick jij doet het goed en je zoon Bart kunnen jullie trots op zijn! Tot ziens!!! Dick en Trudie van Ginkel

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemiddeld
9
Service
8
Deskundigheid
10
Prijs/Kwaliteit
8

Ilona en Martijn Rijk Chopinstraat 103 uit Capelle aan den IJssel op 16-06-2018

Mijn man en ik waren op zoek naar een gebruikte auto. De organisatie komt betrouwbaar over. Dick en Bart hebben goede kennis van de auto en zijn bereid vragen te beantwoorden. We zijn netjes geholpen.

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemiddeld
9
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/Kwaliteit
8

Robert op 30-05-2018

Een betrouwbaar bedrijf. Erg vriendelijke verkopers. We zijn zeer tervreden met onze nieuwe auto.

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemiddeld
8
Service
9
Deskundigheid
8
Prijs/Kwaliteit
8

Bas Post uit Hoogeveen op 07-05-2018

Mijn droomauto (Mercedes CLA 220CDI bomvol opties) gekocht bij autobedrijf Koudijs. Nu genieten van deze mooie auto!

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/Kwaliteit
10

Marcel van \'t Hof uit Utrecht op 05-05-2018

Betrouwbaar bedrijf, nieuwe aankoop en inruil goed bevallen.

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemiddeld
9
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/Kwaliteit
8

Kim Satink uit Arnhem op 02-05-2018

Onlangs een Ford C Max gekocht bij Koudijs. Ons eerste bezoek aan dit bedrijf en direct zeer hartelijk ontvangen. We zijn heel tevreden met de goede service, met het vriendelijke en meedenkende personeel. Top familiebedrijf waar wat ons betreft service, kwaliteit en persoonlijke begeleiding hoog in het vaandel staan.

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/Kwaliteit
9

Harold van Zessen uit Houten op 27-04-2018

Positieve ervaring met Koudijs. Onderhoud en APK worden netjes uitgevoerd. Uurloon is laag vergeleken met andere bedrijven. Zeer vriendelijk en deskundig personeel.

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/Kwaliteit
10

Mike Splithof uit Silvolde op 03-03-2018

Wij zijn heel erg tevreden over onze aankoop. Deze garage heeft kwaliteit erg hoog in het vaandel staan.

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemiddeld
9
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/Kwaliteit
10

dennis samar uit rijssen op 02-03-2018

we zijn goed geholpen en ze willen dat de klant te vrede weg gaat met een auto. we hebben echt een goed gevoel van het bedrijf en daarom hebben we bij hun een auto gekocht.

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/Kwaliteit
10

R WILLEMS uit W op 26-01-2018

Ik vind dat ik goed geholpen ben en dat de service uitstekend was en dat alles correct is afgehandeld. De auto is zeer netjes en goed afgeleverd.

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/Kwaliteit
10

chauffeur PostNL n v t uit Ede op 19-01-2018

Tijdens de zware storm reed ik in het bos de bedrading onder de bestelauto los. Gelukkig was ik dicht in de buurt bij Bovag garage Koudijs. Na een vriendelijk ontvangst en een kopje koffie kon ik al snel door vakkundige hulp mijn route vervolgen. Bovendien, en dat is in deze tijd niet vanzelfsprekend , was de reparatie gratis. Super bedankt heren.

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/Kwaliteit
0

Jimmy Q.S uit Rijswijk op 24-11-2017

Net mijn auto ingeruild voor een nette Renault Clio, het bedrijf Koudijs voelde voor mij gelijk goed aan. net bedrijf goede verzorgde auto's en de service was top. Of hier ik hier terug zou komen voor mijn volgende auto? ja zeker.

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemiddeld
9
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/Kwaliteit
9