Klanten vertellen

Wij vinden het altijd leuk om reacties te ontvangen van onze klanten. Bent u tevreden en wilt u dat laten weten?

Beoordelingen

Johan Krabbendam uit Elburg op 21-11-2017

We hebben hier onze auto gekocht en in onderhoud gehad. Erg tevreden. Waar we bij de aanschaf voor 'vielen', was de zeer nette uitstraling van de auto. Ook bij het onderhoud geldt dat de auto weer keurig afgeleverd wordt. Op de details wordt gelet en er werd ook uitgelegd waarom dingen vervangen zijn. Andere kenmerken: Meedenkend, ze nemen de tijd voor je en behulpzaam. I.v.m. Onze verhuizing naar een andere regio hebben we de overstap gemaakt naar een ander autobedrijf. Autobedrijf Koudijs: Bedankt de goede zorgen!

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemiddeld
9
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/Kwaliteit
9

anoniem op 07-10-2017

Erg betrouwbaar, vriendelijk en enthousiast. Erg leuk om hier mijn auto te kopen!

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/Kwaliteit
10

anoniem op 15-09-2017

Ik heb na een onduidelijke "afwijking" aan de door mij aangeschafte Audi A4 mijn auto teruggebracht met deze melding. Het probleem (dat al niet gemakkelijk bleek op te sporen) is uitstekend, vakkundig, en zonder af te doen aan kwaliteit opgelost.

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/Kwaliteit
10

Marco de Vries uit Ede op 14-09-2017

Zeer prettig in de omgang, alles ziet er netjes en keurig uit. Ik ga hier zeker mijn auto laten onderhouden. Een ongedwongen aankoop van een andere auto.

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemiddeld
9
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/Kwaliteit
9

ANDY PELGRIM uit AMERSFOORT op 05-07-2017

DE AUTO WAS VERKEERD GEPRIJS OP INTER NET MAAR DAT IS HEEL NETJES OP GELOST DOOR DE FRIMA KOUDIJS

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Gemiddeld
10
Service
9
Deskundigheid
10
Prijs/Kwaliteit
10

JJH Westhof uit Nijmegen op 03-07-2017

Ik ben zeer tevreden over Autobedrijf Koudijs. We zijn zeer prettig en vakkundig geholpen bij de aanschaf van een andere auto. Duidelijke afspraken en geen verrassingen. De prijs/kwaliteitsverhouding is top!

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/Kwaliteit
10

anoniem op 01-07-2017

nieuwe astra gekocht. heel vriendelijk geholpen door het personeel zeer te vrede over het bedrijf!!

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/Kwaliteit
10

Poort uit Bussum op 20-04-2017

Ik ben bij Autobedrijf Koudijs uitgekomen voor de aanschaf van mijn Audi S5. Het is een familiebedrijf en dat merk je aan de manier waarop je als klant wordt behandeld, erg prettig. Enige punt van "kritiek" is dat een defect wat bij het ophalen van de auto werd geconstateerd pas ruime tijd later is verholpen. Wel kreeg ik kosteloos een andere auto tot mijn beschikking.

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemiddeld
8
Service
8
Deskundigheid
8
Prijs/Kwaliteit
9

Werner Weehuizen uit Utrecht op 22-03-2017

Top bedrijf, goede service, netjes en professioneel.

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemiddeld
9
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/Kwaliteit
9

Henry Ramon uit Harderwijk op 17-02-2017

Wij kochten een zeer nette gebruikte opel Astra bij autobedrijf Koudijs.De auto was keurig nagekeken en gereinigd en de verkoop ging zeer correct en vriendelijk door zowel dhr Koudijs als Koudijs junior.Niet alleen de verkoop liep prettig maar ook de na service liep boven verwachting.De garage is uitgerust met vakkundige monteurs en niets is te veel.Echt een vakgarage die aan te bevelen is voor het kopen van een auto maar zeker ook voor de nodige onderhoudsbeurten.

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/Kwaliteit
10

Jan Greidanus uit Sneek op 18-11-2016

Een geweldige ervaring met deze garage, we hebben een Astra van 2013 gekocht, de auto is spic en span afgeleverd zowel de buiten als de binnenkant, zeer klantvriendelijk, prettig geholpen door Dick, na drie jaar ga ik weer naar garage koudijs voor een jong gebruikte auto, m.a.w. een super garage.

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/Kwaliteit
10

Anoniem op 30-08-2016

Wij hebben twee auto's hier gekocht en in onderhoud en wij zijn zeer tevreden! Het zijn goede, fijne en mooie verzorgde auto's. De garage en apparatuur waarmee gewerkt wordt is tip top in orde en de auto's die in de showroom staan zien er altijd netjes en schoon uit. Ze zijn altijd bereikbaar en staan gelijk voor je klaar. Zeer klantvriendelijk! Er staat altijd een gratis leenauto klaar. En bij de bandenwissel wordt je auto netjes schoon afgeleverd en de bandenopslag is gratis. Kortom: er is geen beter autobedrijf aan te raden dan Autobedrijf Koudijs uit Lunteren!!!

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/Kwaliteit
10

Otto uit Bilthoven op 09-07-2016

Koudijs is een goed en deskundig bedrijf waar we heel prettig zijn geholpen. En we rijden weer in een prima 'nieuwe' auto!

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/Kwaliteit
10

Sylvia uit Elst (utr) op 09-06-2016

Op 3 juni j.l. hebben wij een auto gekocht bij Autobedrijf Koudijs. Het contact met de heer Koudijs was meteen goed, voelde vertrouwd, en er werd aan al onze wensen voldaan. Een aanrader voor iedereen die een nieuwe of 2e hands auto zoekt!!!!

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/Kwaliteit
10

Adri Vink uit Ede op 01-08-2015

Een garage waar ze nog met de klant mee denken. Of het nu gaat om de aanschaf van een auto of om onderhoud . Een zeer vakkundige garage. Zo zijn er maar weinig. Echt een aanrader.

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemiddeld
9
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/Kwaliteit
10

Berend uit Lunteren op 09-01-2015

Al vele jaren klant bij Koudijs. Twee auto's gekocht, eerst een occasions en afgelopen jaar een nieuwe. Altijd zeer goed overleg gehad, ze denken mee en ze komen de gemaakte afspraken altijd netjes na. Ook voor onderhoud zou ik Koudijs voor iedereen aanbevelen.

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/Kwaliteit
10

Caroline Maack uit Hamburg, Germany op 06-01-2015

We had a problem with our mercedes on our way back to Hamburg and luckily stopped here to be helped imediately and extremly friendly. Would not want to miss this nice workshop! And the competent and instant help we got.

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/Kwaliteit
0

Raymond Dijkhuizen uit ZELHEM op 10-03-2014

op internet een auto gevonden en gebeld met Koudijs om de auto te komen bezichtigen. Prettig te woord gestaan door Bart en afspraak gemaakt. Ook tijdens de bezichtiging verliep alles naar wens. Ondanks dat de in te ruilen auto inmiddels 16 jaar oud was bleef men serieus met de verkoop bezig en kreeg ik niet het gevoel dat ik met een sloper / export auto aan kwam. Dit alles heeft ervoor gezorgd dat de auto waar ik voor kwam nu op onze oprit staat te pronken. Echt een bedrijf om aan te bevelen. Bedankt!

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemiddeld
9
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/Kwaliteit
8

Harry de Boer uit Ermelo op 14-05-2013

Zeer betrouwbare garage. perfecte communicatie.

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemiddeld
8
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/Kwaliteit
7

Epeus Veenhof uit Ede op 09-04-2013

Wij zijn al jaren klant van Koudijs: betrouwbaar en klantvriendelijk

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemiddeld
8
Service
9
Deskundigheid
8
Prijs/Kwaliteit
8

Ronald van Ee uit Voorthuizen op 13-03-2013

Transparant en eerlijk. Alles gaat in goed overleg. Van aaanschaf tot onderhoud/apk, inclusief gratis nette wasbeurt, heel plezierig om zo je auto weer terug te krijgen. Fantastisch!

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/Kwaliteit
10

Thies Gerritsen uit Lunteren op 05-02-2013

Autobedrijf koudijs vind ik een betrouwbaar bedrijf doordat ze open en eerlijk zijn en de raparaties en het onderhoud goed en vakkundig uitvoeren voor een scherpe prijs.Wij zijn al jaren klant en hebben er diverse auto`s gekocht naar volle tevredenheid tevens ook diverse kennisenen familieleden.

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/Kwaliteit
10

Bert S. op 12-01-2013

Goede service en kwaliteit. Persoonlijke benadering en altijd tijd voor een kopje koffie...

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemiddeld
8
Service
8
Deskundigheid
8
Prijs/Kwaliteit
8

Jan uit Ijsselstein op 03-01-2013

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemiddeld
8
Service
8
Deskundigheid
8
Prijs/Kwaliteit
8

Edwin de Laat uit Breda op 03-01-2013

Ik werd bij Autobedrijf Koudijs heel erg goed geholpen. Aardige, deskundige en servicegerichte mensen hebben mij geholpen aan een auto die aan mijn wensen voldoet. Mijn ervaringen met dit bedrijf zijn dan ook zeer goed!!

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemiddeld
9
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/Kwaliteit
8