Klanten vertellen

Wij vinden het altijd leuk om reacties te ontvangen van onze klanten. Bent u tevreden en wilt u dat laten weten?

Beoordelingen

Sylvia uit Elst (utr) op 09-06-2016

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

Op 3 juni j.l. hebben wij een auto gekocht bij Autobedrijf Koudijs. Het contact met de heer Koudijs was meteen goed, voelde vertrouwd, en er werd aan al onze wensen voldaan. Een aanrader voor iedereen die een nieuwe of 2e hands auto zoekt!!!!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/Kwaliteit
10

Adri Vink uit Ede op 01-08-2015

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

Een garage waar ze nog met de klant mee denken. Of het nu gaat om de aanschaf van een auto of om onderhoud . Een zeer vakkundige garage. Zo zijn er maar weinig. Echt een aanrader.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemiddeld
9
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/Kwaliteit
10

Berend uit Lunteren op 09-01-2015

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto

Al vele jaren klant bij Koudijs. Twee auto's gekocht, eerst een occasions en afgelopen jaar een nieuwe. Altijd zeer goed overleg gehad, ze denken mee en ze komen de gemaakte afspraken altijd netjes na. Ook voor onderhoud zou ik Koudijs voor iedereen aanbevelen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/Kwaliteit
10

Caroline Maack uit Hamburg, Germany op 06-01-2015

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel

We had a problem with our mercedes on our way back to Hamburg and luckily stopped here to be helped imediately and extremly friendly. Would not want to miss this nice workshop! And the competent and instant help we got.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/Kwaliteit
0

Raymond Dijkhuizen uit ZELHEM op 10-03-2014

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

op internet een auto gevonden en gebeld met Koudijs om de auto te komen bezichtigen. Prettig te woord gestaan door Bart en afspraak gemaakt. Ook tijdens de bezichtiging verliep alles naar wens. Ondanks dat de in te ruilen auto inmiddels 16 jaar oud was bleef men serieus met de verkoop bezig en kreeg ik niet het gevoel dat ik met een sloper / export auto aan kwam. Dit alles heeft ervoor gezorgd dat de auto waar ik voor kwam nu op onze oprit staat te pronken. Echt een bedrijf om aan te bevelen. Bedankt!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemiddeld
9
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/Kwaliteit
8

Harry de Boer uit Ermelo op 14-05-2013

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Zeer betrouwbare garage. perfecte communicatie.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemiddeld
8
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/Kwaliteit
7

Epeus Veenhof uit Ede op 09-04-2013

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

Wij zijn al jaren klant van Koudijs: betrouwbaar en klantvriendelijk

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemiddeld
8
Service
9
Deskundigheid
8
Prijs/Kwaliteit
8

Ronald van Ee uit Voorthuizen op 13-03-2013

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Transparant en eerlijk. Alles gaat in goed overleg. Van aaanschaf tot onderhoud/apk, inclusief gratis nette wasbeurt, heel plezierig om zo je auto weer terug te krijgen. Fantastisch!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/Kwaliteit
10

Thies Gerritsen uit Lunteren op 05-02-2013

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Autobedrijf koudijs vind ik een betrouwbaar bedrijf doordat ze open en eerlijk zijn en de raparaties en het onderhoud goed en vakkundig uitvoeren voor een scherpe prijs.Wij zijn al jaren klant en hebben er diverse auto`s gekocht naar volle tevredenheid tevens ook diverse kennisenen familieleden.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/Kwaliteit
10

Bert S. op 12-01-2013

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Goede service en kwaliteit. Persoonlijke benadering en altijd tijd voor een kopje koffie...

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemiddeld
8
Service
8
Deskundigheid
8
Prijs/Kwaliteit
8

Jan uit Ijsselstein op 03-01-2013

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemiddeld
8
Service
8
Deskundigheid
8
Prijs/Kwaliteit
8

Edwin de Laat uit Breda op 03-01-2013

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

Ik werd bij Autobedrijf Koudijs heel erg goed geholpen. Aardige, deskundige en servicegerichte mensen hebben mij geholpen aan een auto die aan mijn wensen voldoet. Mijn ervaringen met dit bedrijf zijn dan ook zeer goed!!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemiddeld
9
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/Kwaliteit
8

A Meijer uit Korhoenstraat 1 Amersfoort op 28-11-2012

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemiddeld
9
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/Kwaliteit
8

Henk Welte uit Vessem op 12-11-2012

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

Goed

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Gemiddeld
7
Service
7
Deskundigheid
7
Prijs/Kwaliteit
7

Willem van Asselt uit Lunteren op 23-08-2012

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

De vriendelijke en correcte manier van omgaan met de klanten door dhr. Koudijs vinden wij zeer prettig, De service die er geboden wordt is zeer goed. Hier kunnen andere bedrijven wat van leren. Wij komen hier graag als het nodig is,ook om de auto te wassen met gratis koffie!!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemiddeld
9
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/Kwaliteit
9

Mark Cornelis Zoons uit Lunteren / cocoa beach,fl op 13-08-2012

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Als camping/bungalowpark met meerdere auto's doen wij al meer dan 25 jaar zaken met koudijs lunteren. Onze ervaring is bijzonder positief! Zowel de oprecht vriendelijke service, als de vakbekwaamheid is ongeëvenaard. Zelf woon ik al 23 jaar in de V.S, waar klantenservice zeer belangrijk is. Zelfs de Amerikanen kunnen nog wat leren van koudijs. Het is mede daarom dat ik even de tijd heb genomen u hiervan op de hoogte te stellen. Met vriendelijke groet, Mark Cornelis zoons 06-51 855 757

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/Kwaliteit
10

anoniem op 30-07-2012

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Gemiddeld
7
Service
8
Deskundigheid
7
Prijs/Kwaliteit
7

B Visser uit EDE op 27-07-2012

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Een erkend en kwalitatief goed bedrijf, met een prima service.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemiddeld
8
Service
9
Deskundigheid
8
Prijs/Kwaliteit
8

Willem Veenhof uit Putten op 26-07-2012

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Betrouw en goed bedrijf wat betreft service en onderhoud.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemiddeld
9
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/Kwaliteit
8

arjuna meijer uit amrsfoort op 25-07-2012

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

we komen al jaren bij dit bedrijf altijd vriendelijk en hulpzaam bv: gratis leenauto mogen s'avonds laat onze auto brengen en ophalen kortom we zijn zeer tevereden

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemiddeld
8
Service
8
Deskundigheid
9
Prijs/Kwaliteit
8

Joseph Koumans uit Wageningen op 22-07-2012

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Goede service. Denkt in het belang van de klant. Al jaren een goede vertrouwensband mee opgebouwd. Altijd bereid tot extra inspanning voor de klant.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemiddeld
9
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/Kwaliteit
9

Gerrit Takken uit Barneveld op 22-07-2012

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel

Betrouwbare en degelijke garage met goede service en prettig contact.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemiddeld
9
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/Kwaliteit
9

anoniem op 20-07-2012

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemiddeld
9
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/Kwaliteit
9

ids timmerman uit oegstgeest / lunteren op 19-07-2012

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel

Snelle hulp, prima service en koffie staat klaar.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemiddeld
9
Service
9
Deskundigheid
10
Prijs/Kwaliteit
9

Jan Breman uit Barneveld op 18-07-2012

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Vriendelijk en direct contact. Er wordt duidelijk uitgelegd wat er gebeurd is en waarom.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemiddeld
8
Service
8
Deskundigheid
8
Prijs/Kwaliteit
8