Klanten vertellen

Wij vinden het altijd leuk om reacties te ontvangen van onze klanten. Bent u tevreden en wilt u dat laten weten?

Beoordelingen

Issa uit Grave op 15-06-2023

Goed, klantvriendelijk, correct en net autobedrijf

Afspraken worden nagekomen daar alles van de gekochte auto professioneel en netjes is klaargemaakt en afgewerkt is. Een autobedrijf waar je met een gerust hard een eerlijke gebruikte auto kan kopen omdat alles vertrouwen uitstraalt en het klopt ook. Het is een ieder aan te raden want wij blijven met plezier terug komen.

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10

Erik uit Tiel op 12-06-2023

zeer behulpzaam en klantvriendelijk

Wij hebben daar een andere auto gekocht en zijn hier zeer vriendelijk en goed behandeld. De verkoper was niet opdringerig of iets dergelijks maar gewoon heel behulpzaam en aardig. Wij zijn weer blij met onze nieuwe auto en zeker een aanrader voor iedereen om er langs te gaan voor een andere auto.

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

Gemiddeld
10
Service
0
Deskundigheid
10

Alida uit Nieuwe Voorweg 6 op 09-06-2023

Wij hebben op een prettige manier een hyudai Q10 voor mijn moeder gekocht!

Het autootje stond keurig verzorgd te koop! Mijn moeder zag hem en besloot hem gelijk te kopen. Het advies van de verkoper was eerlijk en de zaak zag er piekfijn uit. De afhandeling ging zorgvuldig, kortom aanbevelingswaardig!

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

Gemiddeld
9
Service
10
Deskundigheid
10

Simon uit Duivendrecht op 06-06-2023

Goede service en een eerlijk verhaal

Ik ben goed geholpen tijdens het kopen van mijn laatste auto. Vriendelijke service en een mooi en net bedrijf.

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
9

Martin uit Otterlo op 29-05-2023

Goede service, geen verrassingen,

Goede persoonlijke aandacht, Alles werd overlegd van te voren, Over extra dingen word je eerst gebeld, Geen verrassingen,

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10

Crilles uit Roermond op 26-05-2023

Autobedrijf Koudijs gaat een stapje verder

Vandaag mijn nieuwe aanwinst opgehaald. De auto stond als kopstuk voor de gevel met een mooie strik. De hele aankoop is prettig verlopen. De service is uitstekend en de auto wordt grondig aangepakt voor de aflevering. Fijn bedrijf!

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
0

Wim uit Barneveld op 01-05-2023

Kwaliteit bedrijf met persoonlijke service!!

We zijn bijzonder tevreden met de inruil van onze auto! Vrijdag avond auto zien staan op de site van Koudijs. Zaterdagochtend wezen kijken en de koop was binnen een 1/2 uur beslist. Goed en vakkundig geholpen door Dik en Martijn! Alle tijd! Tip top, afgeleverd! We rijden nu, met een glimlach rond, in een stralende Opel Corsa uit 2015.

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10

Johan uit Groesbeek op 27-04-2023

Fijne garage om te komen

Medewerkers nemen de tijd voor je. En leveren de auto zeer professioneel af

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10

Hans uit Zwolle op 23-04-2023

Klantvriendelijk

Zeer klantvriendelijk en men neemt de tijd om je te helpen.Hier ben je geen nummer dat binnenwandelen.

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10

Fred uit Sevenum op 17-04-2023

Vriendelijk en goed bedrijf

Was op zoek naar een VW Golf 1.2 TSI met kilometer stand onder 100.000km. Ben helemaal vanuit Limburg bij dit Bedrijf terechtgekomen. We werden vriendelijk ontvangen en zeer goed geholpen door Martijn en later door Meneer Koudijs. Er wordt echt zorg aan je besteed en op een rustige manier als uitgelegd en voorgesteld. Super tevreden ook over Bart die de auto blinkend bijna nieuw heeft klaargemaakt. Kan deze Garage alleen maar aanbevelen. Top bedrijf

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10

Peter uit Hoevelaken op 09-04-2023

Uitstekende zeer service gerichte garage

Vanaf de eerste kennismaking ( aankoop auto) met dit autobedrijf Koudijs erg tevreden over de dienstverlening.

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10

PIET uit BARNEVELD op 08-04-2023

Dit bedrijf geeft goede service, is heel klant vriendelijk

Ik kom al jaren bij autobedrijf Koudijs en wordt altijd vriendelijk geholpen. Als er iets met de auto is, bel ik even en dan wordt het opgelost. Ze zijn gewend heel erg mee te denken. Bij voorbeeld bij een autoschade waarbij de auto total loss raakte heeft autobedrijf Koudijs de onderhandelingen met de verzekeraar gevoerd, en er nog een redelijke bedrag uitgesleept. Daarna goed moeite gedaan om een andere auto voor ons te vinden die bij het budget paste. Ik schat in dat autobedrijf niet de goedkoopste is maar het is wel de beste.

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel

Gemiddeld
8
Service
9
Deskundigheid
9

Margreet uit Veenendaal op 07-04-2023

Heel goed en sympathiek geholpen

Blij dat ik vanuit Veenendaal in Lunteren bij hen terecht kwam

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10

Herwin uit Rotterdam op 06-04-2023

Uitstekende service, goede prijskwaliteitsverhouding, persoonlijke aandacht.

Er werd de tijd genomen om te zoeken naar een auto die bij mijn mobiliteitswensen en budget past. Auto kreeg een uitgebreide onderhoudsbeurt en er werden financieel aantrekkelijke opties voor pechhulp aangeboden. Alle ruimte voor vragen en een eerlijke en vakkundige behandeling van de klant!

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10

Christa uit Ede op 04-04-2023

Positief

Ik heb positieve ervaringen met de dienstverlening

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10

MARK uit WAGENINGEN op 03-04-2023

Vriendelijk.

Winter/zomerbanden kunnen daar opslaan en omwisselen. Daarna auto schoonspuiten. Dat is goede Service.

Reden bezoek: Andere reden

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10

Johan uit Lunteren op 03-04-2023

Professioneel en service gericht

Auto bedrijf Koudijs is een betrouwbaar bedrijf, professioneel en klantgericht. Koudijs beschikt over moderne apparatuur en goed opgeleid personeel. Mijn auto is daar in goed handen!

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10

AD uit WAGENINGEN op 31-03-2023

Persoonlijke deskundige service.

Ik ben al vele jaren klant. Mijn ervaring is: deskundig, persoonlijk, betrouwbaar.

Reden bezoek: Andere reden

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10

ERIK uit VEENENDAAL op 23-03-2023

Prima

Al vele suto’s en jaren goed.

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10

Jan uit Apeldoorn op 22-03-2023

Zeer vakkundig auto bedrijf

Een top auto bedrijf

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10

Ton en Nel uit Haarlem op 20-03-2023

Top bedrijf. Klant staat altijd nummer 1

Alleen maar goede ervaringen met dit bedrijf. Zeer goede service en altijd rekening houdend met de wensen van de klant. Kortom ik koop me auto nergens anders

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
8

Carlo Appelman uit Millingen aan de Rijn op 04-03-2023

Een autobedrijf met uitstekende en zeer klantvriendelijk service!

Inmiddels kort achter elkaar een Nissan Qashqai en een Seat Ibiza bij dit bedrijf gekocht. Mij vrouw en ik zijn zeer tevreden over de manier hoe het team van Autobedrijf Koudijs de auto's bijna als nieuw aflevert. Zoek je een goede mooie gebruikte auto ga dan zeker eens langs in Lunteren.

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10

Wilfried Bergs uit Sittard op 21-02-2023

Professioneel, Communicatief, Uitstekende kwaliteit/Prijs, Persoonlijk

Gedurende mijn speurtocht naar een Volvo kwam ik terecht op de website van Koudijs. Een prachtige Volvo S90 met beige interieur met opties, iets waar ik van heb gedroomd. Kleine detail is dat ik in Taiwan woon en mijn Taiwanees nummer achterliet met de vraag of deze auto nog steeds beschikbaar. Dus wie schetst mijn verbazing dat Martijn van Koudijs contact met me op nam, wat me opviel was de professionaliteit, flexibiliteit (mijn auto even laten staan i.v.m. ophalen), gezellig en informatief gesprek. We spraken af dat ik even erover zou nadenken, er werd geen druk uitgeoefend wat ik zeer prettig vond. Even overlegd met thuisfront en besloten om de auto te kopen. het contact daarna via de telefoon en mail verliep zeer soepel, meerdere malen informatie opgevraagd, altijd snel gereageerd en mijn vragen beantwoord. Tijd van ophalen, was een verrassing, ze kwamen me ophalen van het station, kopje koffie, showroom tour. Al met al een tevreden gevoel maar ook vertrouwd en dat is zeer belangrijk. Dit autobedrijf kan ik aanbevelen en ben kritisch over dienstverlening, maar chapeau aan Martijn en Koudijs voor de correcte afhandeling, maar neem niet mijn woord als waarheid, ga een keer langs of neem contact met ze op. Hun wagen park zal je zeker aanspreken en zijn allemaal netjes in orde, goede prijs / kwaliteit.

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

Gemiddeld
10
Service
9
Deskundigheid
9

Gerard uit Harerderwijk op 13-02-2023

Uitstekende service en bijzonder klantvriendelijk

In de periode dat ik mijn personenauto bij Koudijs in onderhoud heb gehad, ben ik uitermate tevreden over de service van dit garagebedrijf. De werkzaamheden aan mijn auto zijn telkens naar volle tevredenheid uitgevoerd. Ook werd ik vooraf op de hoogte gebracht van de kosten en werd meegedacht over mogelijke alternatieven wanneer er iets defect was, wat ik als bijzonder prettig heb ervaren. Ik beveel Carprof Koudijs dan ook van harte aan!

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10

Ludo uit Nijkerk op 09-01-2023

Top

Wij kwamen kijken voor een andere auto en hadden gelijk een goed gevoel. Wij zijn erg netjes en vriendelijk geholpen en merkte al snel dat service hier hoog in het vaandel staat. De auto is netjes afgeleverd en ziet er weer als nieuw uit. Wij komen in de toekomst zeker terug.

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10