Klanten vertellen

Wij vinden het altijd leuk om reacties te ontvangen van onze klanten. Bent u tevreden en wilt u dat laten weten?

Beoordelingen

Bert S. op 12-01-2013

Goede service en kwaliteit. Persoonlijke benadering en altijd tijd voor een kopje koffie...

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemiddeld
8
Service
8
Deskundigheid
8
Prijs/Kwaliteit
8

Jan uit Ijsselstein op 03-01-2013

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemiddeld
8
Service
8
Deskundigheid
8
Prijs/Kwaliteit
8

Edwin de Laat uit Breda op 03-01-2013

Ik werd bij Autobedrijf Koudijs heel erg goed geholpen. Aardige, deskundige en servicegerichte mensen hebben mij geholpen aan een auto die aan mijn wensen voldoet. Mijn ervaringen met dit bedrijf zijn dan ook zeer goed!!

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemiddeld
9
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/Kwaliteit
8

A Meijer uit Korhoenstraat 1 Amersfoort op 28-11-2012

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemiddeld
9
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/Kwaliteit
8

Henk Welte uit Vessem op 12-11-2012

Goed

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Gemiddeld
7
Service
7
Deskundigheid
7
Prijs/Kwaliteit
7

Willem van Asselt uit Lunteren op 23-08-2012

De vriendelijke en correcte manier van omgaan met de klanten door dhr. Koudijs vinden wij zeer prettig, De service die er geboden wordt is zeer goed. Hier kunnen andere bedrijven wat van leren. Wij komen hier graag als het nodig is,ook om de auto te wassen met gratis koffie!!

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemiddeld
9
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/Kwaliteit
9

Mark Cornelis Zoons uit Lunteren / cocoa beach,fl op 13-08-2012

Als camping/bungalowpark met meerdere auto's doen wij al meer dan 25 jaar zaken met koudijs lunteren. Onze ervaring is bijzonder positief! Zowel de oprecht vriendelijke service, als de vakbekwaamheid is ongeëvenaard. Zelf woon ik al 23 jaar in de V.S, waar klantenservice zeer belangrijk is. Zelfs de Amerikanen kunnen nog wat leren van koudijs. Het is mede daarom dat ik even de tijd heb genomen u hiervan op de hoogte te stellen. Met vriendelijke groet, Mark Cornelis zoons 06-51 855 757

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/Kwaliteit
10

anoniem op 30-07-2012

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Gemiddeld
7
Service
8
Deskundigheid
7
Prijs/Kwaliteit
7

B Visser uit EDE op 27-07-2012

Een erkend en kwalitatief goed bedrijf, met een prima service.

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemiddeld
8
Service
9
Deskundigheid
8
Prijs/Kwaliteit
8

Willem Veenhof uit Putten op 26-07-2012

Betrouw en goed bedrijf wat betreft service en onderhoud.

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemiddeld
9
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/Kwaliteit
8

arjuna meijer uit amrsfoort op 25-07-2012

we komen al jaren bij dit bedrijf altijd vriendelijk en hulpzaam bv: gratis leenauto mogen s'avonds laat onze auto brengen en ophalen kortom we zijn zeer tevereden

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemiddeld
8
Service
8
Deskundigheid
9
Prijs/Kwaliteit
8

Joseph Koumans uit Wageningen op 22-07-2012

Goede service. Denkt in het belang van de klant. Al jaren een goede vertrouwensband mee opgebouwd. Altijd bereid tot extra inspanning voor de klant.

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemiddeld
9
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/Kwaliteit
9

Gerrit Takken uit Barneveld op 22-07-2012

Betrouwbare en degelijke garage met goede service en prettig contact.

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemiddeld
9
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/Kwaliteit
9

anoniem op 20-07-2012

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemiddeld
9
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/Kwaliteit
9

ids timmerman uit oegstgeest / lunteren op 19-07-2012

Snelle hulp, prima service en koffie staat klaar.

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemiddeld
9
Service
9
Deskundigheid
10
Prijs/Kwaliteit
9

Jan Breman uit Barneveld op 18-07-2012

Vriendelijk en direct contact. Er wordt duidelijk uitgelegd wat er gebeurd is en waarom.

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemiddeld
8
Service
8
Deskundigheid
8
Prijs/Kwaliteit
8

Wim van Asselt uit lunteren op 16-07-2012

er is een minpunt,de rekening is altijd hoger,dan afgesproken. doe wat de klant vraagt en meer niet en dit bedrijf zal groeien. ze kunnen meer uit dit bedrijf halen,het leeft nu niet!!

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Gemiddeld
7
Service
8
Deskundigheid
7
Prijs/Kwaliteit
7

Gertjan Heinen uit Uithoorn op 14-07-2012

Bijzonder servicegericht. Vanwege grote afstand extra korting op reparaties.

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/Kwaliteit
10

greeet mijnarends uit veenendaal op 12-07-2012

Reden bezoek: Andere reden

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemiddeld
8
Service
8
Deskundigheid
9
Prijs/Kwaliteit
8

Dave Goedman uit Ede op 11-07-2012

Na 35jaar lange goede ervaringen van mijn vader met Autobedrijf Koudijs treed ik in de voetsporen van mijn vader en laat ik sinds begin 2012 mijn auto hier onderhouden naar volle tevredenheid.

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemiddeld
9
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/Kwaliteit
9

G.H. Mijnarends uit Veenendaal op 11-07-2012

Nu al vele jaren klant en alleen maar goede ervaringen.

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemiddeld
9
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/Kwaliteit
8

albert dros uit leusden op 11-07-2012

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemiddeld
9
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/Kwaliteit
9

Wim Lammers uit Ede op 10-07-2012

Erg klantvriendelijk, een zeer goede service. Ik kreeg vervangend vervoer.Omdat alle leenauto's al weg waren, kreeg ik de auto van mevrouw Koudijs mee.

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemiddeld
9
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/Kwaliteit
8

Gerrit Jongetjes uit Barneveld op 10-07-2012

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemiddeld
8
Service
8
Deskundigheid
8
Prijs/Kwaliteit
7

Gert van Timmeren uit Amerongen op 09-07-2012

Dit bedrijf is ons aangeraden door een vrienden. Ik vind het een prima bedrijf met veel aandacht voor de klant. Dhr. Koudijs informeert me goed over wat er gedaan wordt (moet worden) en overlegd voordat een reparatie uitgevoerd wordt. Reparatie wordt naar mijn idee deskundig uitgevoerd. Het is een net bedrijf dat kwaliteit van reparaties en materialen en veiligheid hoog in het vaandel heeft. Je zit niet voor een "dubbeltje op de eerste rang" maar er wordt naar mijn idee degelijk werk geleverd. Men heeft oog en begrip voor de klant. Al met al een heel prettig allround bedrijf (wassen schade reparatie banden uitlaten enz, men kan alles met een auto en ook een leenauto tijdens de reparatie is altijd voorhanden, gratis. Een plus is wat mij betreft ook dat dhr. Koudijs werkt vanuit waarden en normen en overtuiging die mij aanspreken.

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemiddeld
9
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/Kwaliteit
9