Klanten vertellen

Wij vinden het altijd leuk om reacties te ontvangen van onze klanten. Bent u tevreden en wilt u dat laten weten?

Beoordelingen

MARK uit WAGENINGEN op 03-04-2023

Vriendelijk.

Winter/zomerbanden kunnen daar opslaan en omwisselen. Daarna auto schoonspuiten. Dat is goede Service.

Reden bezoek: Andere reden

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10

Johan uit Lunteren op 03-04-2023

Professioneel en service gericht

Auto bedrijf Koudijs is een betrouwbaar bedrijf, professioneel en klantgericht. Koudijs beschikt over moderne apparatuur en goed opgeleid personeel. Mijn auto is daar in goed handen!

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10

AD uit WAGENINGEN op 31-03-2023

Persoonlijke deskundige service.

Ik ben al vele jaren klant. Mijn ervaring is: deskundig, persoonlijk, betrouwbaar.

Reden bezoek: Andere reden

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10

ERIK uit VEENENDAAL op 23-03-2023

Prima

Al vele suto’s en jaren goed.

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10

Jan uit Apeldoorn op 22-03-2023

Zeer vakkundig auto bedrijf

Een top auto bedrijf

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10

Ton en Nel uit Haarlem op 20-03-2023

Top bedrijf. Klant staat altijd nummer 1

Alleen maar goede ervaringen met dit bedrijf. Zeer goede service en altijd rekening houdend met de wensen van de klant. Kortom ik koop me auto nergens anders

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
8

Carlo Appelman uit Millingen aan de Rijn op 04-03-2023

Een autobedrijf met uitstekende en zeer klantvriendelijk service!

Inmiddels kort achter elkaar een Nissan Qashqai en een Seat Ibiza bij dit bedrijf gekocht. Mij vrouw en ik zijn zeer tevreden over de manier hoe het team van Autobedrijf Koudijs de auto's bijna als nieuw aflevert. Zoek je een goede mooie gebruikte auto ga dan zeker eens langs in Lunteren.

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10

Wilfried Bergs uit Sittard op 21-02-2023

Professioneel, Communicatief, Uitstekende kwaliteit/Prijs, Persoonlijk

Gedurende mijn speurtocht naar een Volvo kwam ik terecht op de website van Koudijs. Een prachtige Volvo S90 met beige interieur met opties, iets waar ik van heb gedroomd. Kleine detail is dat ik in Taiwan woon en mijn Taiwanees nummer achterliet met de vraag of deze auto nog steeds beschikbaar. Dus wie schetst mijn verbazing dat Martijn van Koudijs contact met me op nam, wat me opviel was de professionaliteit, flexibiliteit (mijn auto even laten staan i.v.m. ophalen), gezellig en informatief gesprek. We spraken af dat ik even erover zou nadenken, er werd geen druk uitgeoefend wat ik zeer prettig vond. Even overlegd met thuisfront en besloten om de auto te kopen. het contact daarna via de telefoon en mail verliep zeer soepel, meerdere malen informatie opgevraagd, altijd snel gereageerd en mijn vragen beantwoord. Tijd van ophalen, was een verrassing, ze kwamen me ophalen van het station, kopje koffie, showroom tour. Al met al een tevreden gevoel maar ook vertrouwd en dat is zeer belangrijk. Dit autobedrijf kan ik aanbevelen en ben kritisch over dienstverlening, maar chapeau aan Martijn en Koudijs voor de correcte afhandeling, maar neem niet mijn woord als waarheid, ga een keer langs of neem contact met ze op. Hun wagen park zal je zeker aanspreken en zijn allemaal netjes in orde, goede prijs / kwaliteit.

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

Gemiddeld
10
Service
9
Deskundigheid
9

Gerard uit Harerderwijk op 13-02-2023

Uitstekende service en bijzonder klantvriendelijk

In de periode dat ik mijn personenauto bij Koudijs in onderhoud heb gehad, ben ik uitermate tevreden over de service van dit garagebedrijf. De werkzaamheden aan mijn auto zijn telkens naar volle tevredenheid uitgevoerd. Ook werd ik vooraf op de hoogte gebracht van de kosten en werd meegedacht over mogelijke alternatieven wanneer er iets defect was, wat ik als bijzonder prettig heb ervaren. Ik beveel Carprof Koudijs dan ook van harte aan!

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10

Ludo uit Nijkerk op 09-01-2023

Top

Wij kwamen kijken voor een andere auto en hadden gelijk een goed gevoel. Wij zijn erg netjes en vriendelijk geholpen en merkte al snel dat service hier hoog in het vaandel staat. De auto is netjes afgeleverd en ziet er weer als nieuw uit. Wij komen in de toekomst zeker terug.

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10

Naba uit Veenendaal op 11-11-2022

Op en top perfect!

Fijn contact gehad en de mannen hebben uitstekend goed voor mijn auto gezorgd. Klasse!

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10

Nigel uit Harderwijk op 07-11-2022

Een kwalitatief goed autobedrijf met een uitstekende service!

Afgelopen maand een zeer fraaie Volkswagen Polo GTI overgenomen! Zeer tevreden ermee. Ik wil graag Martijn en de rest van de team bedanken voor de prachtige bolide. Zeer goed van tevoren geïnformeerd over de wagen De bolide heeft nog een volledige service gekregen van de heren op de werkplaats ook jullie wil ik graag bedanken! Kortom een heel schoon bedrijf met een uitstekende team die alles ervoor overhebben om jouw met een heerlijk gevoel weg te laten rijden! Met vriendelijke groet, Nigel William

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10

Michael uit Den Haag op 16-10-2022

Zeer prettig geholpen.

Tijdens onze vakantie in Lunteren wist we het; we hebben meer ruimte nodig. Onze, overigens geweldige S-klasse, ruilden we in voor een zeer fraaie E-klasse, bij Koudijs. Dit bedrijf gaf de doorslag mbt alles, alle afspraken werden keurig en vlot nagekomen. Ja, wij zijn zeer tevreden, vriendelijke groeten Michael Henninger uit Den Haag

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10

Johannes uit De Jong op 12-10-2022

Uitstekend!

Uitstekend!

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10

Johan uit Ommen op 12-08-2022

Een eerlijk, deskundig, kwalitatief goed autobedrijf!

We zochten een goede tweedehands meriva, die hebben we bij Koudijs gevonden. Vriendelijke en voorkomende ontvangst, geduldig in het uitleggen van de specificaties. Kortom onzes inziens een degelijk en betrouwbaar bedrijf!

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10

Tarik uit ZOETERMEER op 22-07-2022

Top autogarage

We waren opzoek naar een grotere auto wat geschikt zou zijn voor een groot gezin en waar ook een rolstoel inpast en we kwamen terecht bij een occasion die te koop staat bij Koudijs. Zeer betrokken eigenaar en autotechnicus. De auto werd grondig gecheckt en heeft daarna in overleg een professionele beurt gekregen conform fabrikant standards. Dit is een bedrijf die onze verwachtingen heeft overtroffen...meedenkend en meelevend Top eigenaar en zoon! Bedankt voor de top SUV wagen! De inruilwaarde was ook marktconform. Jullie hebben ons blij gemaakt.

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

Gemiddeld
9
Service
10
Deskundigheid
10

Stan uit Lunteren op 20-07-2022

Ik ben zeer tevreden met de service van Koudijs

De werknemers van Koudijs zijn klantvriendelijk, oprecht en gastvrij. Ze communiceren goed met de klant waardoor je snel terecht kunt. Daarnaast werken ze snel en krijg je de auto op tijd terug. Ik ben altijd goed geholpen.

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10

Nico uit Ede op 21-04-2022

Een fijne ervaring!

In april 2022 uitgekomen bij dit autobedrijf i.vm. de interesse in een auto. Een mooi, schoon en verzorgd autobedrijf. Na goede onderhandelingen de auto aangekocht. Het autobedrijf heeft service, deskundigheid, kwaliteit en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staan. Daarin stelden zij ons niet teleur. Wij waren zeer tevreden daarover.

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10

M. van de Bijl uit Opheusden op 11-03-2022

Een schoon en prachtig bedrijf

Wat een prachtig bedrijf. Gistermiddag was ik onderweg en wilde ik mijn auto even wassen in de wasstraat. Vanaf de weg dacht ik dat het minder groot zou zijn maar eenmaal achter gekomen wreef ik toch maar even in mijn ogen. Wat ziet het er keurig netjes en gelikt uit zeg. De wasstraat zelf is ook op en top verzorgd en een mooi resultaat na het wassen. Het personeel was ook erg vriendelijk. Hier hoop ik zeker vaker de auto wassen. Kan me goed voorstellen dat ook verkoop en onderhoud van auto's hier goed bevalt.

Reden bezoek: Andere reden

Gemiddeld
9
Service
9
Deskundigheid
0

Evert Hol uit Woudenberg op 10-02-2022

Uitstekend bedrijf waar je super geholpen wordt

Voor de 2e keer een auto gekocht, fijn bedrijf waar je vakkundig, vriendelijk en eerlijk wordt geholpen. Geeft een vertrouwd gevoel direct bij binnenkomst, de afhandeling is zeer netjes en correct. Zeker een bedrijf om aan te bevelen.

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto

Gemiddeld
10
Service
0
Deskundigheid
10

Iris uit Veenendaal op 03-02-2022

Goed geholpen!

In April hier een auto aangeschaft, goed geholpen door het vriendelijk personeel. Ze nemen echt de tijd en informeren je goed!

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10

Sylvia en Tom uit Den Haag op 01-02-2022

Super goed geholpen, prima service!

Vandaag onze auto opgehaald. Service is uitstekend, super vriendelijke mensen, zowel in de werkplaats als in de showroom. Zij weten waar ze het over hebben. Wij zijn helemaal blij met onze nieuwe auto :-)

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10

Ilja uit Arnhem op 31-01-2022

verrast door de perfect afgeleverde auto

Autocoach vond voor mij een Golf die te koop stond bij Koudijs. zij gaven al aan dat Koudijs een betrouwbaar adres was; dat bleek toen uit de keuring door Autocoach geen enkel mankement gevonden werd: de Golf stond in zeer goede staat in de verkoop. Toen de auto bij mij werd afgeleverd had ik m zelf nog nooit gezien, maar was ik verrast door de zorg en aandacht waarmee de auto was klaargemaakt: auto was perfect schoon en in zeer goede staat. Bij nabellen werd me op het hart gedrukt vooral contact op te nemen als er nog iets met de auto aan de hand zou zijn. Inderdaad een betrouwbaar adres, gericht op service en een optimale klantbeleving.

Reden bezoek:

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
0

Albert uit Epse op 15-01-2022

Klantvriendelijk en kennis van zaken

Deze week een BMW active tourer uit 2015 gekocht. Prima bedrijf,goed geholpen,vriendelijk. Tevreden weggereden in onze ,,nieuwe” auto. Albert en Lisbeth

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10

Jarrick uit Ede op 29-12-2021

Maatwerk, meedenken en kwaliteit

In oktober een zoekopdracht gegeven voor het vinden van mijn volgende auto. Zowel Bart, Dick en Martijn zijn hier voortvarend mee aan de slag gegaan met een schitterend resultaat. Ze hebben goed geluisterd naar mijn wensen en adviseerden op maat. Met veel plezier heb ik de aangeboden auto begin november gekocht. Deze werd vervolgens door de mannen van de werkplaats piekfijn in orde gemaakt en opgeleverd. Mooi om te zien dat jullie er ook zoveel plezier in hadden.

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10