Klanten vertellen

Wij vinden het altijd leuk om reacties te ontvangen van onze klanten. Bent u tevreden en wilt u dat laten weten?

Beoordelingen

maarten dirksen uit wekerom op 01-06-2012

kort gezegd - gewoon goed zoals het hoort

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemiddeld
9
Service
9
Deskundigheid
10
Prijs/Kwaliteit
8

Marieke van Milligen uit Putten op 31-05-2012

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemiddeld
8
Service
9
Deskundigheid
8
Prijs/Kwaliteit
8

Guus van Leeuwen uit Lunteren op 31-05-2012

Zeer vriendelijk, meedenkend, servicegericht, mensgericht. Echt een familiebedrijf waar je je welkom voelt. Denkt in oplossingen. Ze hebben hart voor de zaak, het vak en de klanten.

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemiddeld
9
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/Kwaliteit
8

Jan Nico Hamming uit Amersfoort op 31-05-2012

Mijn ervaring met Autobedrijf Koudijs is geweldig. Service is uitstekend, betrouwbaar, kennis van zaken

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/Kwaliteit
10

Gijbertus van der Vlist uit Gouda op 30-05-2012

Klant vriendelijk.Super serves. Goed advies en uitleg. Alle vervangen onderdelen uitvoerig en duidelijk laten zien wat er mee was en waarom vervangen.En een stuk voordeliger dan onze vorig auto bedrijf.

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/Kwaliteit
10

Evert Kampert uit Lunteren op 30-05-2012

Prima ervaringen met dit bedrijf.

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemiddeld
8
Service
8
Deskundigheid
8
Prijs/Kwaliteit
8

Rob Hendriksen uit Veenendaal op 29-05-2012

Ben al meer dan 25 jaar klant bij dit bedrijf voor onderhoud en aanschaf gebruikte auto en telkens naar tevredenheid geholpen. De servicegerichte houding en persoonlijk contact spreken me erg aan.

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemiddeld
8
Service
9
Deskundigheid
8
Prijs/Kwaliteit
7

Marco van Hazendonk uit Gouda op 29-05-2012

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemiddeld
9
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/Kwaliteit
7

Henriet van Milligen uit Putten op 27-05-2012

Goed

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemiddeld
8
Service
9
Deskundigheid
8
Prijs/Kwaliteit
8

peter hendriksen uit amersfoort op 26-05-2012

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Gemiddeld
7
Service
8
Deskundigheid
7
Prijs/Kwaliteit
7

Cees van Schaick uit Lunteren op 26-05-2012

Ik kom al jaren bij dit bedrijf en ben zeer tevreden over de klantvriendelijke benadering en de gedegen uitleg bij onderhoud en reparaties. Ook bij onverwachte gebeurtenissen en calamiteiten kun je op dit bedrijf rekenen en wordt je snel en effectief geholpen.

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemiddeld
9
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/Kwaliteit
8

Berry uit Lunteren op 26-05-2012

Ik ben uiterst tevreden over autobedrijf Koudijs. In de afgelopen 3 jaren dat zij mijn auto onderhouden hebben zij mij netjes en professioneel geholpen! Over 1 jaar ben ik toe aan een nieuwe auto en ik zal hem zeker bij meneer Koudijs kopen.

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemiddeld
9
Service
9
Deskundigheid
10
Prijs/Kwaliteit
9

Marianne Pater uit Lunteren op 25-05-2012

klantvriendelijk en goede service.

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemiddeld
8
Service
8
Deskundigheid
8
Prijs/Kwaliteit
8

Harry de Boer uit Ermelo op 25-05-2012

Ik heb in 2008 een vw passat gekocht bij de fa. Koudijs. Dat was het eertse contact. sinsdien is mijn auto bij Koudijs in onderhoud. Het is niet goedkoop, maar de kwaliteit van het werk, de service, de communicatie en flexibiliteit zijn uitmuntend! Vooral mensen die veel kilometers rijden en een bedrijfszekere auto nodig hebben (zoals ik) zijn gebaat bij gedegen onderhoud en advies.

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemiddeld
9
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/Kwaliteit
9

Willem van Maaren uit Otterlo op 24-05-2012

Prima servicegericht garagebedrijf. Levert boven verwachting kwaliteit. Staat altijd voor je klaar.Ook buiten kantoortijden.

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemiddeld
9
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/Kwaliteit
8

M.J. van der Zeep - Danker uit Ede op 24-05-2012

Vriendelijk, behulpzaam en staat altijd klaar als er problemen zijn.

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemiddeld
9
Service
10
Deskundigheid
8
Prijs/Kwaliteit
8

Eef Rieswijk uit Hoevelaken op 24-05-2012

Koudijs is al meer dan 15 jaar mijn garage en dat al 3 auto levenslang,wat betreft aankoop en onderhoud.

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemiddeld
9
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/Kwaliteit
9

Johan Broek, van den uit Barneveld op 24-05-2012

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemiddeld
9
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/Kwaliteit
8

B.P. Hagens uit Soest op 24-05-2012

Altijd als wij een beroep doen op autobedrijf Koudijs staan ze voor ons klaar. We hoeven nooit lang te wachten. Het contact is heel prettig.

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemiddeld
8
Service
9
Deskundigheid
8
Prijs/Kwaliteit
7

Joh. de Wolf uit Amersfoort op 24-05-2012

Mijn ervaringen met dit bedrijf zijn erg positief.De behandeling is klantvriendelijk en reparaties en beurten worden deskundig uitgevoerd. Ook vragen om advies worden uitgebreid beantwoord. En bij de aanschaf van een nieuwe auto wordt er goed op gelet wat wij voor auto willen hebben en wat geschikt voor ons is.

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemiddeld
8
Service
8
Deskundigheid
9
Prijs/Kwaliteit
8