Wasstraat

Wassen is onderhoud

U bent trots op uw auto en zorgt ervoor dat deze goed onderhouden wordt. Dus brengt u hem naar onze garage voor het jaarlijkse onderhoud en zorgt u ervoor dat de APK uitgevoerd wordt. Maar het is ook belangrijk om uw auto zelf goed te onderhouden. Wij raden u aan om uw auto regelmatig een wasbeurt te geven. Dat kunt u natuurlijk zelf thuis doen, maar vaak is een wasstraat of een wasbox een veel handigere optie. Bij Autobedrijf Koudijs kunt u dan ook terecht om uw auto een grondige wasbeurt te geven. Precies op die manier die u het prettigst vindt.

Carwash door middel van een wasstraat

In onze wasstraat wordt uw auto automatisch gereinigd. U geeft vooraf aan welk wasprogramma u wilt gebruiken, u rijdt de auto naar het juiste punt aan het begin van de wasstraat en vervolgens doet de machine de rest. Onze wasstraat past zich aan de contouren van uw auto aan. Op die manier worden de beste wasresultaten behaald.

Wilt u uw auto op wat voor manier dan ook eens grondig wassen? Kom dan naar onze wasstraat en uw auto blinkt als nooit tevoren.