Klanten vertellen

Wij vinden het altijd leuk om reacties te ontvangen van onze klanten. Bent u tevreden en wilt u dat laten weten?

Beoordelingen

Johan uit Ommen op 12-08-2022

Een eerlijk, deskundig, kwalitatief goed autobedrijf!

We zochten een goede tweedehands meriva, die hebben we bij Koudijs gevonden. Vriendelijke en voorkomende ontvangst, geduldig in het uitleggen van de specificaties. Kortom onzes inziens een degelijk en betrouwbaar bedrijf!

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10

Tarik uit ZOETERMEER op 22-07-2022

Top autogarage

We waren opzoek naar een grotere auto wat geschikt zou zijn voor een groot gezin en waar ook een rolstoel inpast en we kwamen terecht bij een occasion die te koop staat bij Koudijs. Zeer betrokken eigenaar en autotechnicus. De auto werd grondig gecheckt en heeft daarna in overleg een professionele beurt gekregen conform fabrikant standards. Dit is een bedrijf die onze verwachtingen heeft overtroffen...meedenkend en meelevend Top eigenaar en zoon! Bedankt voor de top SUV wagen! De inruilwaarde was ook marktconform. Jullie hebben ons blij gemaakt.

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

Gemiddeld
9
Service
10
Deskundigheid
10

Nico uit Ede op 21-04-2022

Een fijne ervaring!

In april 2022 uitgekomen bij dit autobedrijf i.vm. de interesse in een auto. Een mooi, schoon en verzorgd autobedrijf. Na goede onderhandelingen de auto aangekocht. Het autobedrijf heeft service, deskundigheid, kwaliteit en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staan. Daarin stelden zij ons niet teleur. Wij waren zeer tevreden daarover.

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10

M. van de Bijl uit Opheusden op 11-03-2022

Een schoon en prachtig bedrijf

Wat een prachtig bedrijf. Gistermiddag was ik onderweg en wilde ik mijn auto even wassen in de wasstraat. Vanaf de weg dacht ik dat het minder groot zou zijn maar eenmaal achter gekomen wreef ik toch maar even in mijn ogen. Wat ziet het er keurig netjes en gelikt uit zeg. De wasstraat zelf is ook op en top verzorgd en een mooi resultaat na het wassen. Het personeel was ook erg vriendelijk. Hier hoop ik zeker vaker de auto wassen. Kan me goed voorstellen dat ook verkoop en onderhoud van auto's hier goed bevalt.

Reden bezoek: Andere reden

Gemiddeld
9
Service
9
Deskundigheid
0

Evert Hol uit Woudenberg op 10-02-2022

Uitstekend bedrijf waar je super geholpen wordt

Voor de 2e keer een auto gekocht, fijn bedrijf waar je vakkundig, vriendelijk en eerlijk wordt geholpen. Geeft een vertrouwd gevoel direct bij binnenkomst, de afhandeling is zeer netjes en correct. Zeker een bedrijf om aan te bevelen.

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto

Gemiddeld
10
Service
0
Deskundigheid
10

Iris uit Veenendaal op 03-02-2022

Goed geholpen!

In April hier een auto aangeschaft, goed geholpen door het vriendelijk personeel. Ze nemen echt de tijd en informeren je goed!

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10

Sylvia en Tom uit Den Haag op 01-02-2022

Super goed geholpen, prima service!

Vandaag onze auto opgehaald. Service is uitstekend, super vriendelijke mensen, zowel in de werkplaats als in de showroom. Zij weten waar ze het over hebben. Wij zijn helemaal blij met onze nieuwe auto :-)

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10

Ilja uit Arnhem op 31-01-2022

verrast door de perfect afgeleverde auto

Autocoach vond voor mij een Golf die te koop stond bij Koudijs. zij gaven al aan dat Koudijs een betrouwbaar adres was; dat bleek toen uit de keuring door Autocoach geen enkel mankement gevonden werd: de Golf stond in zeer goede staat in de verkoop. Toen de auto bij mij werd afgeleverd had ik m zelf nog nooit gezien, maar was ik verrast door de zorg en aandacht waarmee de auto was klaargemaakt: auto was perfect schoon en in zeer goede staat. Bij nabellen werd me op het hart gedrukt vooral contact op te nemen als er nog iets met de auto aan de hand zou zijn. Inderdaad een betrouwbaar adres, gericht op service en een optimale klantbeleving.

Reden bezoek:

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
0

Albert uit Epse op 15-01-2022

Klantvriendelijk en kennis van zaken

Deze week een BMW active tourer uit 2015 gekocht. Prima bedrijf,goed geholpen,vriendelijk. Tevreden weggereden in onze ,,nieuwe” auto. Albert en Lisbeth

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10

Jarrick uit Ede op 29-12-2021

Maatwerk, meedenken en kwaliteit

In oktober een zoekopdracht gegeven voor het vinden van mijn volgende auto. Zowel Bart, Dick en Martijn zijn hier voortvarend mee aan de slag gegaan met een schitterend resultaat. Ze hebben goed geluisterd naar mijn wensen en adviseerden op maat. Met veel plezier heb ik de aangeboden auto begin november gekocht. Deze werd vervolgens door de mannen van de werkplaats piekfijn in orde gemaakt en opgeleverd. Mooi om te zien dat jullie er ook zoveel plezier in hadden.

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10

Leen uit Hoofddorp op 10-12-2021

Super garage

Een hele mooie Mercedes gezien via de Bovag site, inruil aanbod aangevraagd en Martijn reageerde gelijk de volgende morgen. Hij was zeer direct en merkbaar deskundig, geen verkoper ... maar meer een adviseur. Een bezoek gebracht aan de mooie showroom en garage, Martijn wist alles van de historie van de auto, hierna een proefrit gemaakt en tot de koop over gegaan. Ik wilde zelf mijn winterbanden overgezet hebben, maar er was een probleem met niet geschikte sensor ventielen, dit werd na overleg gelijk verholpen en opgelost, grote klasse.

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10

Harrie uit Lunteren op 09-12-2021

Betrouwbaar

Harrie en Frieda Beukema, 10-12-2021 Paar maanden geleden auto gekocht. Wij zijn al heel wat jaren klant. Bart heeft ons goed advies gegeven. Maken waar wat er gezegd en beloofd word. Goed om te zien dat vader Dick goed samen werkt met zoon Bart. Martijn is ook vriendelijk en de monteurs rustige uitstraling. Je proeft een goede sfeer in het bedrijf. Auto bevalt priema.

Reden bezoek:

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10

Trees uit Muntendam op 07-12-2021

Eerste indruk was helemaal ok, blijkt betrouwbaar bedrijf !

Wij zagen op autoscout een mooie Suzuki Swift in een uitvoering die je niet vaak ziet. Onze interesse was gewekt en na een telefoongesprek met Dhr. Dick Koudijs (eigenaar) waarin we onze wensen wat betreft inruil een beetje hebben uitgelegd, werd ons verteld , dat we altijd even konden langs komen en we "er wel uit zouden komen". Toen zijn we een dag later gaan kijken. Onze eerste indruk was gelijk positief, je merkt aan de manier van benaderen v.d. klant gelijk dat het anders is dan.... "anders". (maar dan wel positief) We zijn prima geholpen door Martijn en de eigenaar Dick. De inruilprijs was geheel volgens verwachting / géén loze beloftes. Kortom we zijn zéér tevreden huiswaarts gekeerd met een fijn rijdende auto die dezelfde dag nog een aflever/onderhoudsbeurt heeft gehad. Dick en Martijn plus garage-crew hartelijk dank voor de super-service !! (en dat op zaterdagmiddag, dat vind je nergens meer!) Vriendelijke groeten van, Henk en Trees uit Muntendam

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10

jg moolenaar uit Doorwerth op 26-11-2021

prettig en duidelijk met kennis geholpen.

ik ben er duidelijk met mijn gedachten nar toe gegaan , we zaten al snel op de zelfde lijn , heb niet gekregen wat ik graag horen wilde maar het gesprek en de motivatie was zodanig dat ik er met tevredenheid aan terug denk , daardoor is bij mij de knop om gegaan en heb met volle verstand ja kunnen zeggen tegen de offerte die mij is gedaan . Ik ben zeer prettig en met een kop koffie geholpen door Martijn Hegeman , alle afspraken zijn netjes na gekomen zodat ik mijn auto met een tevreden gevoel heb opgehaald ,waarbij alles netjes op orde was en voor mij een fijn gevoel bij het rijden met deze overheerst. Dus bij deze mijn dank aan allen die dit voor mij mogelijk hebben gemaakt. met vriendelijke groet Hans Moolenaar.

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

Gemiddeld
8
Service
8
Deskundigheid
8

Maarten en Gerrie uit wekerom op 24-11-2021

gewoon super voor mekaar

inmiddels de 5e auto gekocht over een kleine 30 jaar en altijd in onderhoud geweest, je word netjes en vriendelijk te woord gestaan. kortom een aanrader. Over vader en zoon zijn we tevreden maar ook met Martijn gaat het super.

Reden bezoek: Andere reden

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10

YOUSSEF uit Amsterdam op 21-11-2021

Uitstekend

Onderweg naar onze afspraak vanuit Amsterdam naar Lunteren kregen we autopech en stonden we langs de snelweg te wachten op de ANWB medewerker die ons had weggeslepen naar een parkeerterrein. Wij hebben meneer Dick Koudijs gebeld en verteld dat ons afspraak niet kon doorgaan maar deze vriendelijke meneer was bereid ons op te halen en weg te slepen vanuit Blaricum naar zijn werkplaats in Lunteren. De medewerkers zijn vriendelijk en denken met de klant mee. We zijn erin geslaagd een goede en mooie auto te kopen en konden met onze nieuwe auto terug naar Amsterdam!

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
9

Nynke Lokhorst uit EDE GLD op 05-10-2021

Vriendelijk en goed geholpen door dit betrouwbare en vakkundige bedrijf.

Ik heb een auto gekocht bij autobedrijf Koudijs. Ze hebben mij vriendelijk en goed geholpen. Ze gaven op een prettige manier duidelijke en goede informatie. Ze namen rustig de tijd en de afhandeling was heel netjes. Ik ben ontzettend blij met mijn auto en de service.

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10

Nadine uit Arnhem op 21-09-2021

Super service!

Nog nooit zon nette, frisse & verzorgde zaak gezien! Naast dat zijn er ook erg vriendelijke werknemers. Hier mijn eerste auto gekocht, wat een fijne ervaring was. Ik zou iedereen aanraden om hier hun auto aan te schaffen.

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10

Margo uit Rolde op 13-09-2021

Eerste indruk bevestigd, aanrader!

Ik koop niet elke dag een auto dus toen ik een shortlist had van occasions was het een kwestie van vergelijken. Koudijs viel op door de verzorgde indruk die de site zelf bood plus de vele foto's van de occasion en uitgebreide informatie. Tijdens het bezoek zijn we heel prettig geholpen. Dick nam de tijd, gaf allerlei info en vertelde welke argumenten hij had voor zijn bod op onze inruil. We hebben de deal gesloten en ik kon mijn nieuwe auto direct meenemen :) Kortom, ik raad dit autobedrijf zeker aan.

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

Gemiddeld
9
Service
9
Deskundigheid
9

Evert uit Lunteren op 30-07-2021

Vierde auto gekocht en laten onderhouden en al vele jaren zeer tevreden klant.

Wij vinden het een fijn bedrijf omdat men vriendelijk is en ze doen hun best om het goed te doen. Het geheel kwa bedrijf en de mensen stralen dat ook uit. Wij vind en het fijn dat er open gecommuniceerd wordt en dat er gewoon een eerlijk advies gegeven wordt voor wat betreft de verkoop en ook bij het onderhoud en reparatie vooraf. Goed bezig team van autobedrijf Koudijs ga zo door en wij en onze kinderen willen daar nog lang van profiteren.

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10

Albert. uit Apeldoorn op 24-07-2021

Eerste indruk was direct goed. Ongedwongen gemoedelijke sfeer .TOP.

Zeer tevreden klant , Een mooi familie bedrijf .

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10

Hans uit Schiedam op 29-04-2021

Top kwaliteit en een klantvriendelijke ervaring!

Mede door de goede hulp en expertise van Koudijs heb ik een mooie Mercedes C-180 gekocht bij dit bedrijf. Ik heb een hele goede ervaring overgehouden aan deze aankoop. De medewerkers waren zeer klantvriendelijk en boden de hulp aan die nodig was. Het zijn ervaren werknemers waar ik volle vertrouwen in heb. De auto werd op de dag van het afhalen super afgeleverd. Ik zou graag iedereen aanraden hier eens te gaan kijken wanneer je een andere auto zou willen kopen. Bedankt voor alle goede zorgen!

Gemiddeld
10
Service
10
Prijs/Kwaliteit
10

Kelly Dokter uit Putten op 25-03-2021

Top service!

Betrouwbare verkoper, was servicegericht en klantvriendelijk. Zijn netjes behandeld. Veel keuze in de showroom. Zeker een aanrader voor iedereen die een auto wil aanschaffen. De koffie was ook uitstekend!

Gemiddeld
10
Service
10
Prijs/Kwaliteit
8

Lucien uit Oss op 21-03-2021

Goede service en openhartig

Twee weken geleden een mooie polo 1.4 Gt mogen kopen bij dit mooi bedrijf Voor de aankoop een goed gesprek gehad via de telefoon Na een afspraak gemaakt te hebben een uur gereden naar Lunteren Daar aangekomen stond de auto al netjes gepoetst en wel buiten klaar voor een proefrit En Martijn had niks te veel gezegd Na nog wat te babbelen het mooie bedrijf van werkplaats tot de showroom mogen bekijken Het straalt echt een eerlijkheid en enthousiasme uit van monteur tot verkoper Voor dat we weg reden ook nog even door de eigenaar aangesproken of alles naar wens was gegaan Zeker de moeite waard om te gaan kijken

Gemiddeld
9
Service
9
Prijs/Kwaliteit
8

Cees uit Landsmeer op 10-03-2021

Goede service en snel handelen

Bij Autobedrijf Koudijs een prachtige Mercedes Vito gekocht en de oude ingeruild. Prima service en snelle afhandeling. Alles tot in de puntjes verzorgt. Een aanrader.

Gemiddeld
10
Service
9
Prijs/Kwaliteit
9