Klanten vertellen

Wij vinden het altijd leuk om reacties te ontvangen van onze klanten. Bent u tevreden en wilt u dat laten weten?

Beoordelingen

Bas uit Ede op 19-06-2024

Zeer fijn en kundig autobedrijf

Na de aanschaf van een eerste auto bij autobedrijf Koudijs gebleven voor onderhoud en inmiddels een tweede occasion aangeschaft. Het familiebedrijf is heel toegankelijk en met alle medewerkers is het prettig communiceren. Zowel op het gebied van onderhoud als verkoop. Het autobedrijf heeft een mooie, nette showroom en grote werkplaats. Erg fijn dat het ook mogelijk is om savond de auto weer op te halen na onderhoud. Dik tevreden en veel vertrouwen in dit bedrijf.

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10

Jf uit Oosterwolde fr op 18-06-2024

Met een goed gevoel weer naar huis

Vriendelijke mensen, prima rustig sfeertje ik ben goed geholpen . Zeker voor herhaling vatbaar.

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
8

Welgraaf uit Lieren op 13-06-2024

Fantastisch.

Mooi bedrijf. Mensen met passie die hard voor hun zaak hebben en voor hun klanten. Zeer vriendelijk geholpen auto,s worden keurig afgeleverd. Dus wij zijn zeer tevreden. 12 06 2024 groet familie welgraaf uit lieren.

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto

Gemiddeld
8
Service
8
Deskundigheid
8

Mike uit Zaandam op 08-06-2024

Erg goed geholpen

Vorige week mijn Renault clio opgehaald. Zonder te vragen hebben ze extra service geleverd. De auto rijdt super

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10

Loïs uit Lunteren op 08-06-2024

Super goed geholpen en vriendelijke en goede service!

Ik heb mijn eerste auto bij Autobedrijf Koudijs gekocht. De service was erg fijn en netjes en de auto is goed afgeleverd. Ik heb onwijs veel plezier er van!

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

Gemiddeld
9
Service
10
Deskundigheid
10

Jolien uit Nijkerk op 03-06-2024

Super!

Zeer klantvriendelijk, alle tijd voor vragen over onze nieuwe auto. Alles wordt goed geregeld en bij vragen zijn ze ook na de koop meteen paraat en kon dezelfde dag nog terecht. Wij blijven hier terugkomen voor onderhoud en apk!

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10

Familie Brandt uit Kerkrade op 02-06-2024

Goede service

Klantvriendelijkheid staat echt hoog in het vaandel. De auto werd in perfecte staat afgeleverd en heel netjes gepoetst. We zijn tot op heden uiterst tevreden. Technisch kunnen we het na een week ervaring nog niet goed beoordelen

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

Gemiddeld
8
Service
8
Deskundigheid
8

bert Roeleven uit Bergschenhoek op 18-05-2024

Alles ziet er perfect uit.

Erg vriendelijke verkoper en je voelt je direct thuis. Prachtige auto voor een goede prijs.

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10

Paul & Sabrina uit Hei en boeicop op 13-05-2024

Uitstekend bedrijf

Netjes geholpen en te woord gestaan, onze nieuwe auto is netjes gepoetst en schoon afgeleverd,

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10

sander van halen uit Ravenstein op 08-05-2024

Erg fijn geholpen

Een mooi en net bedrijf met een verkoper/eigenaar met een hart voor de zaak en streven naar kwaliteit. Wij zijn snel en netjes geholpen en erg tevreden met onze aankoop.

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

Gemiddeld
8
Service
8
Deskundigheid
8

Rogér uit Rosmalen op 28-04-2024

Betrouwbaar, vriendelijk en kundig

Na 20 jaar leaseauto’s gereden te hebben, moest ik weer een auto kopen. De eerste garage die ik bezocht om gericht een proefrit te maken was Koudijs in Lunteren. Meteen gecharmeerd van de auto én het vriendelijke en betrouwbare personeel met een realistisch verhaal over occasions kopen. Binnen twee weken begon een lampje te branden over een storing in het elektronisch systeem. Terug naar Koudijs, ter plaatse zitten werken terwijl de werkplaats de auto onderzocht. Resultaat een nieuwe accu, die vanwege de garantie kostenloos is vervangen zonder gedoe! Ik adviseer deze garage aan.

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10

Ilse Doorenspleet uit Koog aan de Zaan op 25-04-2024

In een woord een geweldig goede service!

Prettige en eerlijke mensen en hele goede service. We hebben een prachtige auto gekocht. We willen autobedrijf-koudijs aan iedereen aanbevelen.

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10

C uit Lunteren op 24-04-2024

Een geweldig autobedrijf met uitstekende service en correcte mensen.

Ik ben al jaren klant bij Autobedrijf Koudijs. Van de week heb ik er naar volle tevredenheid mijn vierde auto gekocht. De afspraken worden goed nagekomen. Ik kan dit autobedrijf iedereen aanraden.

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10

Jolanda uit Hoogland op 24-04-2024

Spontaan, vriendelijk,we zijn fijn geholpen

We zijn ontzettend fijn en prima geholpen met een auto kopen

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

Gemiddeld
8
Service
8
Deskundigheid
7

Rene uit Otterlo op 14-02-2024

Duidelijke informatie vooraf

Duidelijk geinformeerd van te voren over werkzaamheden. Afspraken nagekomen. Wel redelijk aan de prijs.

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Gemiddeld
7
Service
8
Deskundigheid
8

Annemarie uit Leeuwarden op 25-01-2024

Gewoon heel prettig, voelde betrouwbaar en zorgvuldig.

Tijd, aandacht en alle ruimte voor advies.

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

Gemiddeld
10
Service
9
Deskundigheid
9

P. van der Kolk uit Lunteren op 19-01-2024

Zeer goed bedrijf

Professioneel; komt afspraken na; wordt snel geholpen; zeer klantvriendelijk personeel

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Gemiddeld
9
Service
9
Deskundigheid
9

Dirk uit Utrecht op 17-01-2024

Prima ervaring met dit bedrijf

Onlangs Mini Clubman gekocht. Tevreden met de auto. Net bedrijf, goede communicatie, heldere afspraken, aardige mensen. Kapje van knipperlicht aan zijkant auto ging eraf. Zeer net en adequaat geholpen binnen de garantie.

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel

Gemiddeld
9
Service
9
Deskundigheid
10

Christa uit Ede op 14-01-2024

Positief

Het bedrijf is service gericht, bedankt.

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10

ALICE uit LUNTEREN op 11-01-2024

Goed

Klantvriendelijk en nemen de tijd om te helpen. Goede service en deskundig in hun advies.

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10

Raymond uit Dronten op 04-01-2024

Zeer warme service voor een bedrijf met een koude naam

Denken graag mee in oplossingen.

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

Gemiddeld
9
Service
9
Deskundigheid
9

Jos Doornhein uit Barneveld op 28-12-2023

uitstekend

Snelle hulp, vriendelijk en duidelijk!

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10

Sissi uit Veenendaal op 22-12-2023

Uitstekende service

Mijn auto hier gekocht, zowel over de aankoop als reparatie uitermate tevreden.

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10

Wioletta uit Didam op 22-12-2023

Geweldig autobedrijf!

Vanaf eerste binnenkomst tot de aflevering van de auto, in 1 woord super! Uiterst vriendelijk en geen gladde verkooppraatjes. Bij aflevering complimenten van meneer Koudijs zelf. Dat hebben we zeer gewaardeerd! Bedankt en tot de volgende koop.

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

Gemiddeld
10
Service
9
Deskundigheid
10

Jeroen uit Rotterdam op 21-12-2023

Super goede service

Auto gekocht bij Koudijs en een paar weken later bleek er een storing op te treden. Na uitgebreid zoeken probleem gevonden en kosteloos verholpen. Dat hoort natuurlijk ook zo te zijn maar waar vind je nog een dergelijke service. En daarbij krijg ik tijdens het wachten op de reparatie een heerlijk broodje geserveerd. Klasse!

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10