Klanten vertellen

Wij vinden het altijd leuk om reacties te ontvangen van onze klanten. Bent u tevreden en wilt u dat laten weten?

Beoordelingen

Evert uit Lunteren op 30-07-2021

Vierde auto gekocht en laten onderhouden en al vele jaren zeer tevreden klant.

Wij vinden het een fijn bedrijf omdat men vriendelijk is en ze doen hun best om het goed te doen. Het geheel kwa bedrijf en de mensen stralen dat ook uit. Wij vind en het fijn dat er open gecommuniceerd wordt en dat er gewoon een eerlijk advies gegeven wordt voor wat betreft de verkoop en ook bij het onderhoud en reparatie vooraf. Goed bezig team van autobedrijf Koudijs ga zo door en wij en onze kinderen willen daar nog lang van profiteren.

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10

Albert. uit Apeldoorn op 24-07-2021

Eerste indruk was direct goed. Ongedwongen gemoedelijke sfeer .TOP.

Zeer tevreden klant , Een mooi familie bedrijf .

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

Gemiddeld
10
Service
0
Deskundigheid
10

Hans uit Schiedam op 29-04-2021

Top kwaliteit en een klantvriendelijke ervaring!

Mede door de goede hulp en expertise van Koudijs heb ik een mooie Mercedes C-180 gekocht bij dit bedrijf. Ik heb een hele goede ervaring overgehouden aan deze aankoop. De medewerkers waren zeer klantvriendelijk en boden de hulp aan die nodig was. Het zijn ervaren werknemers waar ik volle vertrouwen in heb. De auto werd op de dag van het afhalen super afgeleverd. Ik zou graag iedereen aanraden hier eens te gaan kijken wanneer je een andere auto zou willen kopen. Bedankt voor alle goede zorgen!

Gemiddeld
10
Service
10
Prijs/Kwaliteit
10

Kelly Dokter uit Putten op 25-03-2021

Top service!

Betrouwbare verkoper, was servicegericht en klantvriendelijk. Zijn netjes behandeld. Veel keuze in de showroom. Zeker een aanrader voor iedereen die een auto wil aanschaffen. De koffie was ook uitstekend!

Gemiddeld
10
Service
10
Prijs/Kwaliteit
8

Lucien uit Oss op 21-03-2021

Goede service en openhartig

Twee weken geleden een mooie polo 1.4 Gt mogen kopen bij dit mooi bedrijf Voor de aankoop een goed gesprek gehad via de telefoon Na een afspraak gemaakt te hebben een uur gereden naar Lunteren Daar aangekomen stond de auto al netjes gepoetst en wel buiten klaar voor een proefrit En Martijn had niks te veel gezegd Na nog wat te babbelen het mooie bedrijf van werkplaats tot de showroom mogen bekijken Het straalt echt een eerlijkheid en enthousiasme uit van monteur tot verkoper Voor dat we weg reden ook nog even door de eigenaar aangesproken of alles naar wens was gegaan Zeker de moeite waard om te gaan kijken

Gemiddeld
9
Service
9
Prijs/Kwaliteit
8

Cees uit Landsmeer op 10-03-2021

Goede service en snel handelen

Bij Autobedrijf Koudijs een prachtige Mercedes Vito gekocht en de oude ingeruild. Prima service en snelle afhandeling. Alles tot in de puntjes verzorgt. Een aanrader.

Gemiddeld
10
Service
9
Prijs/Kwaliteit
9

Rianne uit Aalten op 03-03-2021

Prima en vlot geholpen

Wij waren vrij acuut op zoek naar een grotere, sterkere auto, die vonden we bij Koudijs. Na een korte onderhandeling een prima inruilbod op onze huidige auto en voorwaarden voor de nieuwe afgestemd. Een paar dagen later stond onze nieuwe auto zoals afgesproken keurig klaar. Weer een paar dagen later nog een belletje of alles naar wens was, fijn die aandacht voor de klant ná de koop. Dik tevreden dus!

Gemiddeld
10
Service
10
Prijs/Kwaliteit
10

Yvonne Makkenze uit Lunteren op 01-03-2021

Geweldige vakmensen met hele goede service

Ik ben enorm tevreden over de vakkundigheid, service en vriendelijkheid van deze garage. Altijd bereid om te helpen, mee te denken en super vriendelijk. Deze mensen verdienen echt een pluim, bij deze! Laatst zat ik met mijn auto vast in de sneeuw en 2 medewerkers schoten deze dame in nood te hulp. Professionaliteit heeft deze garage en alle medewerkers hoog in het vaandel. Bravo!

Gemiddeld
10
Service
10
Prijs/Kwaliteit
10

Emile uit De Glind op 15-02-2021

VAK-garage met 'VAK' in hoofdletters

Wij wilden graag van een 3-deurs naar een 5-deurs auto. Ons idee ging uit naar een Mercedes A140. Via gaspedaal.nl vonden we er meerdere en zo reden we ook even langs Autobedrijf Koudijs. Alhoewel we geen afspraak hadden gemaakt, was de ontvangst allerhartelijkst. De auto's staan allemaal op en top verzorgd binnen. Afspraak gemaakt voor een proefrit en inruil besproken. We kwamen goed tot zaken. De A140 kreeg nog een afleverservice en een week later haalden we hem op. Bij dit alles sprongen vooral de klantgerichtheid, professionaliteit, de tijd die men nam en de zeer goede afleverservice in het oog. Kortom: een vak-garage op alle vlakken...

Gemiddeld
10
Service
10
Prijs/Kwaliteit
10

Jan uit Lunteren op 13-02-2021

TOPgarage voor iedereen een aanrader.

We waren aan een andere auto toe en op aanraden van onze zoon die zeer goede ervaringen heeft bij garage Koudijs zijn we daarnaar toegegaan. Er is niets teveel gezegd,wat een geweldige service. Er werd helemaal met je meegedacht.Het is echt een TOPgarage,voor iedereen een aanrader. Zeer vriendelijke mensen die je van begin tot het einde begeleiden bij de aankoop van een auto. We hebben een mooie Renault Captur gekocht. Dick heeft zelfs nog gebeld of alles goed ging met de auto. En, ook niet onbelangrijk, de koffie staat altijd klaar. Hartelijke groeten van Jan en Annie uit Lunteren.

Gemiddeld
10
Service
10
Prijs/Kwaliteit
10

Wim uit Deventer op 12-02-2021

Wat een geweldige service!!!

Vanmorgen begaf de accu van mijn het. Met hulp van BOVAG auto weer gestart en naar Koudijs gereden. Werd meteen geholpen: accu aan het eind van zijn leven. Er werd meteen een nieuwe accu besteld. Met een leenauto naar huis gereden. Vanmiddag mijn auto opgehaald, helemaal weer op orde en dan te bedenken dat een accu vervangen in een BMW X5 geen kleinigheid is. Ik heb heel veel waardering voor dit bedrijf!

Gemiddeld
10
Service
10
Prijs/Kwaliteit
9

M.J.de Valk uit Knegsel op 13-01-2021

Een geweldig, keurig ,correct en vriendelijk familiebedrijf.

Onze ervaring is; een keurig en vertrouwd bedrijf dat je direct bij binnenkomst een thuisgevoel geeft. Zeer vriendelijk en nemen de tijd voor je, goed advies en goede prijs ook voor de inruilauto. Mooie auto gekocht en voor een normale prijs, zeker niet te duur. Alles prima volgens afspraak, en op naam zetten prima geregeld. Gezellig met elkaar gesproken en zeker de moeite waard om er in ons geval anderhalf uur voor te rijden. Alles ziet er keurig uit en kan allemaal binnen bekeken worden. Ze bestaan daarom ook niet voor niets al 40 jaar. Voor ons mag om dit familiebedrijf een hele grote gouden strik. Groeten Ria en Gerrit.

Gemiddeld
10
Service
10
Prijs/Kwaliteit
10

Vasco uit Deventer op 28-12-2020

Ben trotse eigenaar van een super mooie nette goeie auto

Ik was op zoek naar een auto voor veel kilometers omdat ik een eigen bedrijf heb in de vloerverwarming, toen in online aan rondkijken was kwam ik dit autobedrijf tegen. Ik ag een auto die mij beviel en toen heb ik een afspraak gemaakt, ze zijn vriendelijk, duidelijk en eerlijk. De deal was duidelijk en snel rond! 2 dagen naar de aanschaf heeft het bedrijf mij nog gebeld om te vragen of alles nog naar wens was met de auto. Ik zou in de toekomst weer een auto kopen bij dit autobedrijf Eerlijk,vriendelijk, duidelijke afspraken. Met vriendelijke groet Vasco Veendorp.

Gemiddeld
10
Service
10
Prijs/Kwaliteit
9

Jack Schuurman uit Ede op 28-12-2020

Goede contactuele eigenschappen en betrokken

Onze ervaring is dat dit bedrijf aan de weg blijft timmeren en dat is perfect. Daarbuiten word je op de hoogte gehouden als er wat aan je auto gerepareerd moet worden. Dus al met al een goede garage zonder enige twijfel

Gemiddeld
10
Service
10
Prijs/Kwaliteit
7

Gert uit Lunteren op 24-12-2020

het voelt gewoon allemaal echt goed

Vriendelijk, professioneel, en service gericht. Ze denken met je mee en denken verder dan alleen dit moment. Daarom ben ik al zolang klant en hoop dat ook altijd te blijven.

Gemiddeld
10
Service
10
Prijs/Kwaliteit
10

John uit Apeldoorn op 29-10-2020

Erg meedenkend en oplossingsgericht!

Na aanschaf van een auto ter controle gebracht bij firma Koudijs. Er bleek erg veel aan de hand met de auto, maar door goed en gedegen advies heb ik besloten om de reparaties te laten uitvoeren. Dick en Bart zijn de juiste personen als je betrouwbaarheid en eerlijk advies als uitgangspunten hebt. Zij denken met je mee en helpen daar waar mogelijk is. Mijn vertrouwen hebben ze heel rap gewonnen en ik hoop op een langdurige relatie t.a.v. onderhoud en reparatie van mijn auto's.

Gemiddeld
10
Service
10
Prijs/Kwaliteit
10

Peter Bierman uit Uden op 11-07-2020

Prettige ervaring

Mooi Audi A4 Avant gekocht. Zeer netjes geholpen, geen verkooppraatjes en zeggen hoe het is. We waren meteen op ons gemak en werden goed en zonder onder druk te zetten geholpen. Ik kan dit bedrijf aan iedereen aanbevelen. ( de koffie is lekker ) Peter

Gemiddeld
10
Service
10
Prijs/Kwaliteit
10

Peter&Gerda Koerts uit Zeist op 09-07-2020

Klacht vriendelijk en warm ontvangst

4 weken geleden gingen wij langs bij de familie Koudijs. Wij werden erg vriendelijk ontvangen, na wij een mooie auto op de website hadden gezien. Na een proefrit waren wij verkocht en alles is prima geregeld voor ons. Wij zouden andere mensen ook zeker familie Koudijs aanrader!

Gemiddeld
9
Service
9
Prijs/Kwaliteit
9

Lyda uit Lelystad op 16-05-2020

Zeer goed en bijzonder vriendelijk geholpen!

De heer Koudijs neemt de tijd voor je. Legt kundig en vriendelijk uit. Goede service!

Gemiddeld
10
Service
10
Prijs/Kwaliteit
10

Barend uit Zaandam op 16-04-2020

Goede garage zonder gladde verkooppraat

Tijdens mijn zoektocht naar een jonge Ford Fiesta bij deze garage terecht gekomen. Kon de auto, op mijn verzoek, dezelfde dag meenemen. Eerlijke informatie gekregen. Een paar dagen na de aanschaf werd ik nog gebeld of alles in orde was, top. Ben erg tevreden zoals mijn aankoop is afgehandeld.

Gemiddeld
9
Service
9
Prijs/Kwaliteit
9

De Ginkelhof uit Lunteren op 24-02-2020

Eerlijk, betrouwbaar, TOPservice en bijzonder meedenkend👌👌🔝bedrijf

Een echte aanrader, goed en eerlijk bedrijf, no nonsens!! Na eerdere goede ervaring met garage Koudijs heb ik weer mijn auto er gekocht, en vlg zal daar weer vandaan komen!!

Gemiddeld
10
Service
10
Prijs/Kwaliteit
10

Luc Wermers uit Velp op 21-01-2020

Prettige mensen bij dit geweldige familiebedrijf

Wij zijn bij de aanschaf van onze Golf zeer goed geholpen en op een echt eerlijke manier, dat voel je aan alle kanten. Beide kanten zijn daardoor tevreden en dat is waar het om gaat. Vriendelijk en eerlijk, niet vanzelfsprekend bij alle autobedrijven maar wel bij Koudijs. Je kunt ook prima met het hele gezin langskomen want de kinderen vermaken zich er ook prima met Lego en een groot aquarium. 5 sterren van mij.

Gemiddeld
10
Service
10
Prijs/Kwaliteit
10

Wilko Lobeek uit Apeldoorn op 23-11-2019

Prima service weer!

Mooi VW Polo gekocht vandaag bij Autobedrijf Koudijs. Afgelopen jaren hier ook mijn vorige auto in onderhoud gehad. Zeer tevreden hierover dus deze auto blijft hier ook in onderhoud.

Gemiddeld
10
Service
10
Prijs/Kwaliteit
8

Kasper uit Utrecht op 21-11-2019

Met vertrouwen een tweedehands auto als nieuw gekocht!

De koop van onze Toyota Auris verliep zeer vlot. De auto was netjes nagekeken en zag er piekfijn uit. Ook op zaterdagmiddag na sluitingstijd ontvingen wij uitstekende service van Bart. We rijden inmiddels een aantal maanden met heel veel plezier in deze auto. Top service van Koudijs!

Gemiddeld
10
Service
10
Prijs/Kwaliteit
10

Jeffrey uit Winterswijk op 17-10-2019

Fantastisch geholpen door het familie bedrijf Koudijs

Zeer fijn geholpen door Dick en Bart. Mannen met ervaring en kennis, dat kon je direct merken.

Gemiddeld
9