Schade en ruitreparatie

Of het nu uw eigen schuld is of u er helemaal niets aan kon doen: een ongeluk zit nu eenmaal in een klein hoekje. Heeft u tijdens het autorijden schade opgelopen aan uw auto, dan wilt u het liefst dat dit zo snel mogelijk gerepareerd wordt. Kom in dit geval naar onze werkplaats en kies voor professioneel schadeherstel van uw auto. 

Herstel en afwikkeling

Bij Autobedrijf Koudijs zorgen we voor de complete schadeafwikkeling. We doen er alles aan om het ongemak voor u zo klein mogelijk te houden. Op die manier hoeft u uw auto niet langer dan nodig is te missen. Heeft u een leenauto nodig of wilt u hulp bij de afwikkeling met de verzekeringsmaatschappij? Wij stellen u als klant altijd centraal en helpen u daarbij op alle mogelijke manieren.

Ook voor ruitreparatie

Schade aan een auto bestaat in allerlei vormen en maten. Het kan om een hele grote schade gaan na een fikse botsing, maar bijvoorbeeld ook om een sterretje, deuk of kras in de voorruit. Wij repareren of vervangen uw autoruit snel en deskundig.

Wilt u ook gebruikmaken van de mogelijkheden van schadeherstel van uw auto bij Autobedrijf Koudijs? Neem dan contact met ons op. 

schadeherstel en reparatie