Klanten vertellen

Wij vinden het altijd leuk om reacties te ontvangen van onze klanten. Bent u tevreden en wilt u dat laten weten?

Beoordelingen

Wim Lammers uit Ede op 10-07-2012

Erg klantvriendelijk, een zeer goede service. Ik kreeg vervangend vervoer.Omdat alle leenauto's al weg waren, kreeg ik de auto van mevrouw Koudijs mee.

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemiddeld
9
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/Kwaliteit
8

Gerrit Jongetjes uit Barneveld op 10-07-2012

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemiddeld
8
Service
8
Deskundigheid
8
Prijs/Kwaliteit
7

Gert van Timmeren uit Amerongen op 09-07-2012

Dit bedrijf is ons aangeraden door een vrienden. Ik vind het een prima bedrijf met veel aandacht voor de klant. Dhr. Koudijs informeert me goed over wat er gedaan wordt (moet worden) en overlegd voordat een reparatie uitgevoerd wordt. Reparatie wordt naar mijn idee deskundig uitgevoerd. Het is een net bedrijf dat kwaliteit van reparaties en materialen en veiligheid hoog in het vaandel heeft. Je zit niet voor een "dubbeltje op de eerste rang" maar er wordt naar mijn idee degelijk werk geleverd. Men heeft oog en begrip voor de klant. Al met al een heel prettig allround bedrijf (wassen schade reparatie banden uitlaten enz, men kan alles met een auto en ook een leenauto tijdens de reparatie is altijd voorhanden, gratis. Een plus is wat mij betreft ook dat dhr. Koudijs werkt vanuit waarden en normen en overtuiging die mij aanspreken.

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemiddeld
9
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/Kwaliteit
9

Roy Koenders uit Dieren op 07-07-2012

Recent een hele mooie Opel Zafira automaat gekocht bij Autobedrijf Koudijs. De auto is volgens gemaakte afspraken klaargemaakt en verkeerde in een prima staat. Toch bleek er iets mis te zijn met de auto, maar dit is op zeer vakkundige en nette wijze opgelost. Ondanks dat er geen garantie op de auto zat is het mankement geheel kostenloos verholpen. Autobedrijf Koudijs, bedankt voor de service!!!!

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemiddeld
9
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/Kwaliteit
9

Sietse Nagtegaal uit Veenendaal op 06-07-2012

Voor een onderhoudsbeurt is mijns inziens breder gekeken als wat gebruikelijk is bij een willekeurige garage. Hierdoor zijn een aantal problemen in vroegtijdig stadium ontdekt en dit scheelt op langere termijn een hoop ellende en kosten (hoewel het op korte termijn iets duurder uitpakt als verwacht). De informatie verstrekking was netjes vooraf en zodanig, dat ik als leek een goed beeld heb gekregen van wat er speelde.

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemiddeld
9
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/Kwaliteit
8

W Pater uit Barneveld op 03-07-2012

Een fijn bedrijf, je bent nog een klant en geen nummer en staan zover het kan gelijk klaar, aan de dure kant maar je word pretig geholpen als het moet dag en nacht.

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemiddeld
8
Service
8
Deskundigheid
8
Prijs/Kwaliteit
7

Janneke Bisschop uit Lunteren op 03-07-2012

Mijn ervaring met autobedrijf Koudijs is dat men altijd vriendelijk is, goed uitlegd wat er gerepareerd moet worden, de onderdelen bewaard en laat zien die vervangen zijn. Ze denken met je mee ik ben nu 15 jaar vaste klant en ik heb altijd probleemloos kunnen rijden.

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemiddeld
9
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/Kwaliteit
9

anoniem op 02-07-2012

Sinds de aankoop, prettig contact, efficient onderhoud en goede service

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemiddeld
9
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/Kwaliteit
9

Gert Van den Hoek uit Lunteren op 02-07-2012

Onze ervaringen met Autobedrijf Koudijs waren zeer goed. Vriendelijk personeel, hoge service met name van een leenauto zomaar beschikbaar, kortom service wat heel belangrijk is super!!. Zeker aan te raden als je nog onbekend bent in de buurt, of anders als je bekend bent kom rustig is een kijkje te nemen. Familie van den Hoek.

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemiddeld
9
Service
9
Deskundigheid
10
Prijs/Kwaliteit
8

l.e. hazeleger uit lunteren op 25-06-2012

persoonlijke benadering, klantvriendelijk, goede service

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemiddeld
9
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/Kwaliteit
8

bert hazeleger uit lunteren op 25-06-2012

persoonlijke benadering, goede service, klantvriendelijk

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemiddeld
9
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/Kwaliteit
8

Frits Ploeg uit Lunteren op 22-06-2012

Mooi bedrijf met goede persoonlijke aandacht voor de klant. Er is oog voor punten die niet met een reperatie te maken hebben; hier wordt je goed over geïnformeerd.

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemiddeld
9
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/Kwaliteit
9

Marjan van Dijk uit Hoevelaken op 20-06-2012

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemiddeld
9
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/Kwaliteit
8

anoniem op 20-06-2012

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Gemiddeld
7
Service
8
Deskundigheid
8
Prijs/Kwaliteit
6

Paulien Visscher uit Barneveld op 19-06-2012

Goede ervaringen, zowel telefonisch als in real life netjes te woord gestaan, dingen worden uitgelegd, kapotte onderdelen kunnen nog bekeken worden, leenautomogelijkheid, etc.

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemiddeld
9
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/Kwaliteit
8

Jacob Verwoert uit Veenendaal op 19-06-2012

Goede, snelle service. Grote klantvriendelijkheid. Accuraat en toont aan wat er gedaan moest worden.

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemiddeld
9
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/Kwaliteit
8

Henk Hagen uit Dedemsvaart op 19-06-2012

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemiddeld
9
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/Kwaliteit
9

Henk Hagen uit Dedemsvaart op 19-06-2012

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemiddeld
9
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/Kwaliteit
9

Jaap van Vliet uit Barneveld op 11-06-2012

Sinds 25 jaar goede ervaring. Wordt goed rekening gehouden met wensen en planning van klanten. Gezellige en goede sfeer. Betrouwbaar autorijden. Wordt tijdig te verwachten storingen aangegeven, waardoor weinig storingen tusentijds optreden.

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemiddeld
9
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/Kwaliteit
10

Maarten Veldhuis uit Arnhem op 08-06-2012

Goed bovag bedrijf. Doen hun best voor de klant. Komen netjes over, verkopen geen praatjes. Met een lekkend dakraam (onder garantie) zijn ze tot 4 keer bezig geweest, maar ze hebben het niet opgegeven en hebben het probleem netjes verholpen.

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemiddeld
8
Service
8
Deskundigheid
8
Prijs/Kwaliteit
8

Jan Roels uit Soest op 06-06-2012

Ik ben sedert 6 jaar klant bij Dick Koudijs. Ik heb zeer goede ervaringen. Wordt altijd heel vriendelijk geholpen. Service is prima. Ik woon ca 35 km van het autobedrijf af. Bij servicebeurt staat er altijd een auto geheel gereed opdat ik gewoon mijn werk kan blijven doen. Ik voel mij daar echt klant.

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemiddeld
9
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/Kwaliteit
9

Jan hulleman uit ede op 05-06-2012

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemiddeld
9
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/Kwaliteit
8

h kornet uit nijkerk op 05-06-2012

Prima

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemiddeld
9
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/Kwaliteit
9

Geertje Hazenberg uit Lunteren op 04-06-2012

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Gemiddeld
7
Service
7
Deskundigheid
7
Prijs/Kwaliteit
7

jan van\'t veen uit ede op 03-06-2012

uitermate goed alleen maar goede ervaringen ,klantvriendelijk

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/Kwaliteit
10