Klanten vertellen

Wij vinden het altijd leuk om reacties te ontvangen van onze klanten. Bent u tevreden en wilt u dat laten weten?

Beoordelingen

Maarten Veldhuis uit Arnhem op 08-06-2012

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

Goed bovag bedrijf. Doen hun best voor de klant. Komen netjes over, verkopen geen praatjes. Met een lekkend dakraam (onder garantie) zijn ze tot 4 keer bezig geweest, maar ze hebben het niet opgegeven en hebben het probleem netjes verholpen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemiddeld
8
Service
8
Deskundigheid
8
Prijs/Kwaliteit
8

Jan Roels uit Soest op 06-06-2012

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto

Ik ben sedert 6 jaar klant bij Dick Koudijs. Ik heb zeer goede ervaringen. Wordt altijd heel vriendelijk geholpen. Service is prima. Ik woon ca 35 km van het autobedrijf af. Bij servicebeurt staat er altijd een auto geheel gereed opdat ik gewoon mijn werk kan blijven doen. Ik voel mij daar echt klant.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemiddeld
9
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/Kwaliteit
9

Jan hulleman uit ede op 05-06-2012

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemiddeld
9
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/Kwaliteit
8

h kornet uit nijkerk op 05-06-2012

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Prima

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemiddeld
9
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/Kwaliteit
9

Geertje Hazenberg uit Lunteren op 04-06-2012

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Gemiddeld
7
Service
7
Deskundigheid
7
Prijs/Kwaliteit
7

jan van\'t veen uit ede op 03-06-2012

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel

uitermate goed alleen maar goede ervaringen ,klantvriendelijk

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/Kwaliteit
10

Suzette Meyer uit Lunteren op 02-06-2012

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Deskundig en een vriendelijke open benadering,heel hulpvaardig in het zoeken naar oplossingen.Zorgvuldig wordt ik geinformeerd over de reparatie en kosten. Een hele goede vakkundigheid geeft een betrouwbaar gevoel.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/Kwaliteit
10

J.T. Havinga uit Ede op 02-06-2012

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Gemiddeld
7
Service
7
Deskundigheid
6
Prijs/Kwaliteit
8

Evert FLUIT uit lunteren op 02-06-2012

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/Kwaliteit
10

maarten dirksen uit wekerom op 01-06-2012

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto

kort gezegd - gewoon goed zoals het hoort

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemiddeld
9
Service
9
Deskundigheid
10
Prijs/Kwaliteit
8

Marieke van Milligen uit Putten op 31-05-2012

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemiddeld
8
Service
9
Deskundigheid
8
Prijs/Kwaliteit
8

Guus van Leeuwen uit Lunteren op 31-05-2012

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel

Zeer vriendelijk, meedenkend, servicegericht, mensgericht. Echt een familiebedrijf waar je je welkom voelt. Denkt in oplossingen. Ze hebben hart voor de zaak, het vak en de klanten.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemiddeld
9
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/Kwaliteit
8

Jan Nico Hamming uit Amersfoort op 31-05-2012

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel

Mijn ervaring met Autobedrijf Koudijs is geweldig. Service is uitstekend, betrouwbaar, kennis van zaken

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/Kwaliteit
10

Gijbertus van der Vlist uit Gouda op 30-05-2012

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel

Klant vriendelijk.Super serves. Goed advies en uitleg. Alle vervangen onderdelen uitvoerig en duidelijk laten zien wat er mee was en waarom vervangen.En een stuk voordeliger dan onze vorig auto bedrijf.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/Kwaliteit
10

Evert Kampert uit Lunteren op 30-05-2012

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Prima ervaringen met dit bedrijf.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemiddeld
8
Service
8
Deskundigheid
8
Prijs/Kwaliteit
8

Rob Hendriksen uit Veenendaal op 29-05-2012

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

Ben al meer dan 25 jaar klant bij dit bedrijf voor onderhoud en aanschaf gebruikte auto en telkens naar tevredenheid geholpen. De servicegerichte houding en persoonlijk contact spreken me erg aan.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemiddeld
8
Service
9
Deskundigheid
8
Prijs/Kwaliteit
7

Marco van Hazendonk uit Gouda op 29-05-2012

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemiddeld
9
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/Kwaliteit
7

Henriet van Milligen uit Putten op 27-05-2012

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Goed

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemiddeld
8
Service
9
Deskundigheid
8
Prijs/Kwaliteit
8

peter hendriksen uit amersfoort op 26-05-2012

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Gemiddeld
7
Service
8
Deskundigheid
7
Prijs/Kwaliteit
7

Cees van Schaick uit Lunteren op 26-05-2012

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ik kom al jaren bij dit bedrijf en ben zeer tevreden over de klantvriendelijke benadering en de gedegen uitleg bij onderhoud en reparaties. Ook bij onverwachte gebeurtenissen en calamiteiten kun je op dit bedrijf rekenen en wordt je snel en effectief geholpen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemiddeld
9
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/Kwaliteit
8

Berry uit Lunteren op 26-05-2012

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ik ben uiterst tevreden over autobedrijf Koudijs. In de afgelopen 3 jaren dat zij mijn auto onderhouden hebben zij mij netjes en professioneel geholpen! Over 1 jaar ben ik toe aan een nieuwe auto en ik zal hem zeker bij meneer Koudijs kopen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemiddeld
9
Service
9
Deskundigheid
10
Prijs/Kwaliteit
9

Marianne Pater uit Lunteren op 25-05-2012

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

klantvriendelijk en goede service.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemiddeld
8
Service
8
Deskundigheid
8
Prijs/Kwaliteit
8

Harry de Boer uit Ermelo op 25-05-2012

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

Ik heb in 2008 een vw passat gekocht bij de fa. Koudijs. Dat was het eertse contact. sinsdien is mijn auto bij Koudijs in onderhoud. Het is niet goedkoop, maar de kwaliteit van het werk, de service, de communicatie en flexibiliteit zijn uitmuntend! Vooral mensen die veel kilometers rijden en een bedrijfszekere auto nodig hebben (zoals ik) zijn gebaat bij gedegen onderhoud en advies.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemiddeld
9
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/Kwaliteit
9

Willem van Maaren uit Otterlo op 24-05-2012

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto

Prima servicegericht garagebedrijf. Levert boven verwachting kwaliteit. Staat altijd voor je klaar.Ook buiten kantoortijden.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemiddeld
9
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/Kwaliteit
8

M.J. van der Zeep - Danker uit Ede op 24-05-2012

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Vriendelijk, behulpzaam en staat altijd klaar als er problemen zijn.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemiddeld
9
Service
10
Deskundigheid
8
Prijs/Kwaliteit
8